Skip to main content

Erikoistutkija, Lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikkö

Haemme Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle lastenpsykiatrian palvelualueelle kahta sosiaalityöntekijä-erikoistutkijaa lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikköön.

Toisen toimen ensisijainen sijoituspaikka on Turku ja toisen Vaasa. Vaasaan hakevan työntekijän pitää pystyä työskentelemään ruotsin kielellä.

Tyksin lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä tutkitaan poliisin virka-apupyynnön perusteella lapsiin kohdistuneita kaltoinkohtelun epäilyjä. Erikoistutkijan tehtävänä on lapsen ja perheen taustojen selvittäminen, mikä on oleellinen osa rikostutkintaa.

Sosiaalityöntekijä-erikoistutkija on myös pääasiallisessa vastuussa viranomaisyhteistyöstä. Työssä on tärkeänä osana asiantuntijalausuntojen kirjoittaminen, joten hyvä suomen ja ruotsin kielen taito on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus. Kokemus oikeuspsykiatrian yksikön työstä luetaan eduksi, kuten myös kokemus lastensuojelutyöstä. Työtä tehdään moniammatillisessa työryhmässä (lääkäri, psykologi, sairaanhoitaja, osastonsihteeri ja sosiaalityöntekijä) yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa.

Mainitse hakemuksessasi kumpaan toimeen haet, Turkuun vai Vaasaan.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Mari Salmivalli, [email protected].

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti