Skip to main content

Sprinklerihuoltoasentaja, Caverion

Caverion Suomi Oy, Lahti/Häme/Kymi/Itä-Suomi

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme sprinklerihuoltoasentajaa vahvistamaan tiimiämme. Tehtävässä painopiste tulee olemaan sprinklerihuolloissa, mutta pääset suorittamaan myös uusia sprinkleriasennuksia. Työ tehdään vaihtelevissa asiakaskohteissa eri puolilla Hämettä, Kymiä ja Itä-Suomea eli työ sisältää matkustamista Suomen sisällä. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki – oletko uusi vahvistuksemme?

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutustausta sekä sprinklerijärjestelmien tuntemusta, työkalut pysyvät hyppysissäsi ja taskussasi on B-ajokortti. Toivomme, että tarvittaessa pystyt myös matkustamaan työn puitteissa. Työotteeltasi olet työhön tarttuva sekä asiakaslähtöinen ja teet työsi laadukkaasti. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Ville Pekkola p. 050 3233597 tai sähköpostitse [email protected].

Hae tehtävään 30.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sprinklerihuoltoasentaja, Caverion

Eezy Henkilöstöpalvelut
Mikkeli
Hämeenlinna
Kouvola
15870 Hollola
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Vaasa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Tornio
Eezy Henkilöstöpalvelut
Vaasa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti