Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Suojeluesimies

 

Loviisan voimalaitos on Suomen ensimmäinen ydinvoimalaitos ja se on tuottanut sähköä turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan. Loviisan voimalaitoksen sähköntuotanto kattaa noin 10% koko Suomen sähköntuotannosta. Henkilöstö Loviisan voimalaitoksella on sitoutunutta, työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä ja turvallisuuskulttuuri näkyy vahvasti arkipäivän työskentelyssä. Tavoitteemme on myös jatkossa turvallinen ja luotettava sähköntuotanto, yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

 

Työnkuvasi 

Haemme suojeluesimiehiä Loviisan ydinvoimalaitoksen yritysturvallisuusyksikköön. Yksikön toiminta koostuu ydinlaitoksen turvajärjestelyistä, palo- ja pelastustoiminnasta, valmiusjärjestelyistä, riskienhallinnasta, turvatekniikasta, tieto- ja kyberturvallisuudesta sekä EHS-toiminnasta. Yksikkö panostaa toiminnassaan jatkuvaan parantamiseen, henkilökunnan osaamiseen ja kouluttamiseen, sekä ajanmukaisiin välineisiin.

Työtehtävässä vastaat työvuoron aikana palo- ja pelastustoiminnan toimintavalmiudesta ja turvajärjestelyjen toteutuksesta. Vastaat valmiuden ylläpidosta ja palokunnan ja turvaorganisaation operatiivisesta johtamisesta. Onnettomuus- ja poikkeustilanteissa toimit pelastustoiminnan ja turvaorganisaation johtajana ja osallistut voimalaitoksen valmiusorganisaation toimintaan. Lisäksi osallistut palo- ja pelastustoiminnan ja turvajärjestelyjen kehittämiseen ja ohjeiston laadintaan.

 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle haasteellisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän korkean turvallisuustason organisaatiossa. Pääset osaksi ammattitaitoista organisaatiota ja mukavaa työyhteisöä. Saat ympärillesi ihmisiä, jotka tukevat ja innostavat sinua ylittämään itsesi. Olemme joukko eri turvallisuusalojen ammattilaisia ja lunastamme lupauksemme tinkimättömästi.

Tehtävässä olet keskeisesti mukana varmistamassa ydinvoimalaitoksen palo- ja pelastustoimintaan sekä turvajärjestelyihin liittyviä menettelytapoja ja autat meitä saavuttamaan haastavat tavoitteemme. Tarjoamme sinulle tehtävään vaadittavan lisäkoulutuksen, joka kestää taustastasi ja kokemuksestasi riippuen 10-12 kuukautta.

 

Odotamme sinulta 

Sinulla on palo- ja pelastusalan alipäällystötutkinto ja vähintään 2-3 vuoden työkokemus pelastustoimen paloesimiehen tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää fyysistä kuntoa. Menestyminen suojeluesimiehen tehtävässä edellyttää hyvää organisointikykyä ja taitoa sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Odotamme, että olet kaikessa toiminnassa vahvasti turvallisuustietoinen ja uudistumishaluinen. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä toimen hoitamisessa eri yksiköiden ja organisaatioiden kanssa.

 

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 31.3.2024 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa apulaispalopäällikkö Teemu Johansson, [email protected], +358 40 648 5671 ja palopäällikkö Kari Forsberg, [email protected], +358 50 455 3015.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

 

Loviisan voimalaitos on savuton työpaikka.

 

Olemme Fortumissa sitoutuneet rakentamaan monimuotoisia tiimejä, joissa jokainen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.



Me olemme Fortum

Fortumin energia rakentaa maailmaa, jossa ihmiset, yritykset ja luonto menestyvät yhdessä. Olemme yksi Euroopan puhtaimmista energiantuottajista ja toimintaamme ohjaavat kunnianhimoiset ympäristötavoitteet. Tuotamme ja toimitamme luotettavasti puhdasta energiaa ja autamme teollisuusasiakkaitamme vähentämään toimintansa hiilidioksidipäästöjä ja kasvamaan. Ydinliiketoimintamme Pohjoismaissa koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähköntuotannosta sekä sähkön ja kaukolämmön myynnistä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yhtiömme 5000 työntekijälle tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työympäristön. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. fortum.fi

 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suojeluesimies

Loviisa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti