Skip to main content

Suunnittelu- ja tuotekehitysinsinööri Lai-Mu Oy:lle

Oy LAI-MU Ab on Raumalla toimiva metallialan yritys joka valmistaa LM TRAC-monitoimikoneita ja työlaitteita sekä turvaohjaamoja erilaisiin työkoneisiin. Turvaohjaamojen valmistus on alkanut jo 60-luvun lopulla ja muodostaa edelleen merkittävän osan yrityksen toiminnasta. Monitoimikoneiden valmistus aloitettiin vuonna 1987 yhdellä mallilla, ja nykyään mallistoon kuuluu 6 erikokoista kiinteistönhoitokonetta. Yrityksen liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 40 henkilöä.

Ensimmäiset täyssähköiset työkoneet on jo saatu markkinoille, ja etsimmekin nyt

SUUNNITTELU- JA TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan Lai-Mu Oy:n tuotekehitystiimiä.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi uusien laitteiden suunnittelusta, kehittämisestä ja testauksesta. Työnkuvasi painottuu vahvasti täyssähköisten ajoneuvojen, sekä hydrauliikan alueille, joten odotammekin sinulta vahvaa osaamista molemmista. Omaat soveltuvan teknisen koulutuksen (insinööri / DI). Voit olla myös alalle valmistunut tuore osaaja, jolta löytyy innokkuutta oppia uutta ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi.

Lisäksi edellytämme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, valmiutta matkustaa työn niin vaatiessa, sekä hyviä tiimityötaitoja. Solid Works 3D -ohjelmiston käyttökokemus on työn kannalta välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittymään ympäristöystävällisten tulevaisuuden tuotteiden parissa ja kasvamaan yrityksen mukana.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera 24.5.2024 mennessä osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja antaa Eezyllä Helena Kiviranta p. 044 780 5201 arkisin klo 8-16.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelu- ja tuotekehitysinsinööri Lai-Mu Oy:lle

27510 Eura
27100 Eurajoki
29200 Harjavalta
32700 Huittinen
Pori
Rauma
27800 Säkylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti