Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suunnitteluinsinööri, hulevesien hallinta

Etsimme suunnitteluinsinööriä hulevesiasioiden koordinointiin ja hallintaan kaupunkitekniikan keskuksen suunnitteluyksikköön.

Espoossa tiivistyvä kaupunkirakenne muuttaa sadevesien valuntaolosuhteita ja lisäksi ilmastonmuutoksen myötä sään ääri-ilmiöiden ennustetaan yleistyvän ja sademäärien kasvavan. Suunnitteluinsinööri osallistuu hulevesihaasteiden hallintaan tukenaan moniammatillinen työyhteisö. Työtehtävät sisältävät esim. hulevesitoimenpiteiden selvittämistä, koordinointia ja suunnittelua yleisillä alueilla. Suunnittelu voi olla sekä omana työnä tehtävää että konsulttityönä tehtävän suunnittelun ohjaamista.

Suunnitelmia laaditaan vuorovaikutteisesti asukkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten työhön sisältyy myös asukasviestintää, asukasosallistamisen suunnittelua ja toteuttamista sekä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työtehtävät voivat sisältää myös erilaisia selvitystehtäviä, päätöksien ja lausuntojen valmistelua sekä asukkaiden aloitteisiin ja palautteisiin vastaamista. Tehtävänkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme merkityksellisen työn, asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet, joustavat etätyömahdollisuudet sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Työyhteisössämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä sekä autamme ja tuemme uuden oppimisessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkitekniikan keskus, Investoinnit, suunnitteluyksikkö, Tekniikantie 15
Työaika: 36 h 15 min/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme kiinnostusta kaupunkiympäristön kehittämiseen sekä kokemusta hulevesien hallinnan suunnittelusta ja suunnitteluohjelmistoista. Eduksi luetaan oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat suunittelupäällikkö Salla Hänninen, p. 046 877 2115 ja aluepäällikkö Mariika Lehto, p. 040 636 8610.
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Palkka: 3585,21 €/kk + lisät
Työ alkaa: 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 19.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-130-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11634418

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti