Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Talousassistentti, Senop Oy Tampere/Kangasala

Hei sinä, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen

Talousassistentti

Haemme toimintamme laajentuessa Senopille talousassistenttia. Toimenkuvasi muodostuu pääasiassa ostolaskujen käsittelystä. Lisäksi tehtävään sisältyy avustavia tehtäviä myyntilaskutuksessa, maksatuksessa sekä talouden ja hallinnon eri osa-alueilla tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteystyössä Senopin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. 


Olisitko etsimämme osaaja?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on muutaman vuoden kokemus ostolaskujen käsittelystä ja tunnet talouden prosessit sekä sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus. Olet tarkka ja järjestelmällinen, ja siedät ajoittain myös rutiininomaisia tehtäviä. Työskentely on itsenäistä, mutta työssä saat kuitenkin tarvittavaa tukea talouden tiimiltä. Tärkeimpiä hallittavia työkaluja ovat ERP-järjestelmä (SAP Business by Design) sekä MS Office-ohjelmat. Hyvät sosiaaliset taidot ja yhteistyökykyisyys ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä. Työkielenäsi on pääasiassa suomi, mutta tehtävässä edellytetään lisäksi englannin kielen taitoa.


Senopilla töissä

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan yrityksessä, jossa panostetaan toiminnan kehittämiseen sekä henkilöstön viihtymiseen. Työskentelykulttuurimme on reilu, joustava ja innostunut. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla. 

Työn aloitus on sovittavissa joustavasti. Työskentelypaikkanasi on Kangasala tai Tampere. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.  


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä Senop Oy:n talouspäällikön Heli Lähteenmäen (puh. 050 595 0757 / [email protected]) puoleen. 

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.4.2023 mennessä. 

Huomioithan, että työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.



Senop on luotettu suomalainen puolustus- ja turvallisuusalan korkealaatuisten pimeänäköratkaisujen ja vaativien järjestelmäintegraatiopalvelujen tuottaja sekä turvallisen viranomais- ja ammattilaisviestinnän asiantuntija. Senopin missiona on olla asiakkailleen luotettava tilannetietoisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaja kaikissa olosuhteissa. 

Senop tarjoaa vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeänäkölaitteita, optroniikkaa ja tietoturvallisia viestintäratkaisuja sekä vaativia järjestelmäintegrointipalveluja puolustus- ja turvallisuusalan toimijoille sekä kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. 

Millog-yhtiöihin ja Patria-konserniin kuuluva Senop toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää lähes 70 asiantuntijaa. 

Teemme näkymättömästä näkyvää.


Hakuaika päättyy: 05.04.2023 klo 23:59

Senop vaikuttavuus

Senop synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Senop synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen yhteiskunnan vakauteen ja merkityksen ja ilon tunteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.
Upright data for Senop

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Senop Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talousassistentti, Senop Oy Tampere/Kangasala

Kangasala
Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 06.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti