Skip to main content

Talousjohtaja, Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka)


Tuntuuko, että nyt olisi aika siirtyä uusien haasteiden pariin? Oletko vahva talouden osaaja ja taloushallinnon johtotehtäviä kartoittamassa? Hyvä - saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Hekan nykyisen talousjohtajan jäädessä eläkkeelle etsimme hänelle seuraajaa.

Mitä pääset tekemään?

Talousjohtajana olet kokonaisvaltaisesti vastuussa Hekan talous- ja tietohallinnosta sekä rahoituksesta. Toimit myös talousosaston esihenkilönä. Talouden raportoinnin ja prosessien kehittäminen kuuluvat myös vastuullesi. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat riskienhallinta, tilintarkastus, vakuutukset ja projektit. Olet johtoryhmän jäsen, ja siinä roolissa osallistut strategiatyöskentelyyn, budjetointiin, raportointiin, liiketoiminnan kehittämiseen sekä sidosryhmätyöskentelyyn. Olet myös mukana asukasyhteistyössä.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Lisäksi sinulta löytyy 5 - 10 vuoden monipuolinen kokemus talouden ja hallinnon tehtävistä sekä vahva ammatillinen osaaminen. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä julkisen puolen toiminnasta ja Ara-maailmasta. Verkostoituminen eri organisaatioissa on sinulle luontaista.

Olet urallasi toiminut talouden vetäjänä, tehnyt budjetointia, analyyseja ja raportointia. Olet myös aikaisemmin ollut esihenkilötehtävissä ja koet ne mieluisiksi. Tehtävässä menestymistä helpottaa, mikäli sinulla on kokemusta julkisista kilpailutuksista ja järjestelmäkehittämisestä. Suomen kielen taitosi on erinomainen ja olet myös tottunut työskentelemään englannin kielellä. Ruotsin kielen osaamisen laskemme eduksesi.

Persoonana olet positiivinen ja avoin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot, osaat kertoa talouden asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja teet mielelläsi myös tiimityötä. Olet kehitysorientoitunut, osaat organisoida ja priorisoida ja paineensietokykysi on hyvä. Olet luotettava, teet mitä sovitaan, sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin.

Mitä Heka tarjoaa sinulle?

Hekan talousjohtajan tehtävä on näköalapaikka asuntomarkkinaan niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Toimintaa ohjaavat arvot, eivät maksimaalinen tulos. Pääset kohtaamaan monipuolisesti eri rooleissa työskenteleviä ihmisiä sekä asukkaita. 

Mikäli haluat olla omalta osaltasi vaikuttamassa helsinkiläisten asumiseen, laita hakemus tulemaan. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit paras valinta tehtävään. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 10.6.2024 ja lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Rekrytointikonsultti Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541 torstaina 6.6.2024 kello 9.00 - 11.00.

Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö. Tarkoituksenamme ei ole tuottaa voittoa, emmekä jaa osinkoa. Hekalla on yli 500 asuntokohdetta, joissa on yhteensä noin 54 500 asuntoa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talousjohtaja, Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka)

Adecco
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.05.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti