Skip to main content

Etsimme asiakkaillemme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella varustettuja tarjoilijoita osa-aikaisiin tai kokoaikaisiin työsuhteisiin Tampereelle ja Pirkanmaan alueelle!

Oletko asiakaspalveluhenkinen, kiirettä pelkäämätön tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, voit olla meidän etsimämme tekijä! Työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös alalla vasta aloittanut, ratkaisevaa on oikea asenne! Löydämme juuri sinulle sopivan paikan ja tehtävän!

Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä, sekä hygieniapassia. Anniskelupassi ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi valintoja tehdessä.

Hakemuksen pystyt jättämään sivujemme kautta! Paikkaa voit hakea suoraan linkistä: https://rekry.cdkrekry.fi/jobs/3606618-tarjoilijan-haku.  Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

CDK Rekryapu Oy on tuore tamperelainen yritys, jonka palveluihin kuuluu työvoiman vuokraus ja rekrytointi niin lyhyisiin kuin pitkäaikaisiin tarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli etsit työtä tai työntekijää!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija

CDK Rekryapu Oy
Tampere
Pirkanmaa
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen, Vuokratyö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 29.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti