Skip to main content

Tarjoilija Kustavin saaristoon, horeca24

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ! Upea kesätyö tarjolla Kustavissa

Oletko aina haaveillut työpaikasta meren äärellä? Nyt sellainen on tarjolla! Kustavin Lootholma tarjoaa matkailuelämyksiä niin veneilijöille, luonnossa liikkujille, tasokasta loma-asumista hakeville kuin karavaanareillekin. Vierasvenesataman ravintolassa on tarjolla maukkaita annoksia saaristomaisella vivahteella ja löytyy listalta myöskin virkistäviä juomavaihtoehtoja matkailijoille. Teemailtoina ravintolassa pääsee kuulemaan myöskin livemusiikkia. Tule mukaan luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia merellisessä ympäristössä!

Tässä oiva pesti juuri sinulle, joka sytyt sesonkityöstä. Etsimme asiakasyrityksellemme ravintolatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi. Ravintolatyöntekijänä toimit pääosin ravintolan baarissa rahastaen ja tarjoillen juomia asiakkaille. Mikäli taitoa drinkkien valmistamiseeen löytyy pääset, myöskin valmistamaan virkistäviä juomia asiakkaille. 

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Hakijana sinulla on aikaisempaa kokemusta ravintolan asiakaspalvelutyöstä ja kassan käytöstä. Mikäli sinulta löytyy taito anniskelutuotteiden valmistamiseen, katsotaan se eduksi. Tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Rakastat ihmisten kanssa työskentelyä ja olet valmis tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Tehtävään edellytetään täysi-ikäisyyttä ja hygieniapassia. Suomen kielen taidon lisäksi on hyvä että pystyt asiakaspalveluun myöskin englannin kielellä. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ alkaa 10.6.2024 ja jatkuu 18.8.2024 asti (aloitus- ja lopetusajoissa on joustovaraa).

Palkkaus vähintään marava-tessin mukaan (12,77 - 14,03 € / h) työkokemus huomioiden. 

Työtä on tarjolla 112,5 h / 3  viikkoa. 

Työvuorot sijoittuu sekä arkipäiviin että viikonloppuihin. Valitun työntekijän on mahdollista halutessaan majoittua lomakylässä kesän ajan korvausta vastaan. 

Valitun työntekijän työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille. 

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 15.5.2024.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Piia Virrasoja
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0505358028
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti