Skip to main content

Tarjoilija, Ravintola Majakka, kesätyö

Hei ravintola-alan osaaja! Kiinnostaisiko viettää kesä Saimaan äärellä, tunnelmallisessa ja vilkkaassa työympäristössä?

Haemme a la carte -taitoisia tarjoilijoita Ravintola Majakkaan!

Etsimämme henkilö hurmaa asiakkaat persoonallaan ja ensiluokkaisella palvelulla. Upean tiimin lisäksi vastaat ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta.

Ravintola Majakan työympäristö on ajoittain hyvin hektinen ja työpäivän aikana joudut hallitsemaan monenlaisia kokonaisuuksia. Etsimme siis nopean mukautumiskyvyn omaavaa, työtä pelkäämätöntä yksilöä osaksi lämmintä ja rentoa työyhteisöä. Olisi mahtavaa, jos prikka ja lautaset pysyvät hyppysissäsi, mutta kaikki tämä opetetaan paikan päällä, joten voit olla myös ravintola-alan nouseva tähti! Tärkeintä on loistelias ja reipas asiakaspalveluasenne.

Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville sekä ravintolan aukioloajoille, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus vähintään TES mukainen, ammattilaisten palkkaus sovittavissa erikseen ammattitaitoon perustuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesällä 2024 ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Ennen työsuhteen alkua, odotamme että sinulla on hallussasi hygienia- ja anniskelupassi, sekä todistus terveydentilasta.

Barona tarjoaa tarvittaessa apua majoituksen järjestämiseen.

Kiinnostuitko ja haluat osaksi Savonlinnan vilkasta kesää?

Mikäli tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, niin laita meille hakemusta tulemaan!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Hae paikkaa viimeistään 26.02.2024 21:59 mennessä.

Osuuskauppa Suur-Savo

Satamaravintola Majakan valo on kutsunut asiakkaita aitojen makuelämysten ja lämminhenkisen palvelun pariin Savonlinnassa jo vuosikymmenten ajan.Meillä herkuttelet lähiseudun vesistön antimilla ja ruokalistamme herkut koostuvat suomalaisesta ruokakulttuurista ripauksella maailmalta lainattuja makuja.Ravintola Majakan viihtyisä ilmapiiri pitää itse kokea.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Ravintola Majakka, kesätyö

Barona HoReCa
Savonlinna
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Savonlinna
Barona HoReCa
Savonlinna
Barona HoReCa
Puumala
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti