Skip to main content

Tarjoilijoita Seinäjoelle

Etsimme aurinkoisella asiakaspalveluasenteella varustettuja tarjoilijoita, lue lisää ja hae!

Etsimme tarjoilijoita kesäksi Seinäjoelle.

Työ on tarvittaessa töihin kutsuttavaa keikkaa.

Tulevassa työssäsi muun muassa vastaanotat asiakkaiden tilauksia, teet pöytiintarjoilua sekä huolehdit ravintolan yleisestä siisteydestä.

Työajat painottuvat illoille ja viikonlopuille mutta keikkaa saattaa tulla myös lounaan ajalle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä, ja toivomme sinun olevan positiivinen ja reipas tyyppi, jolla hymy ei hyydy kiireessäkään. Lisäksi toivomme että sinulta löytyy taskustasi hygieniapassi ja anniskelupassi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta tulee löytyä sujuva suomen kielen taito

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilijoita Seinäjoelle

Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti