Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Täydennyssuunnittelija K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 24.11.2023
Hakuaika päättyy: 10.12.2023

Innostutko kaupan alasta, tavaravirran ohjauksesta ja ajatteletko digitaalisesti? Tule K-Ryhmään luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia ja tärkeäksi lenkiksi osana vastuullista ja tehokasta toimitusketjua.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa täydennyssuunnittelijaa, jonka kiinnostuksen kohteena on datan hyödyntäminen osana toimitusketjun ohjausta. Tehtävä on määräaikainen 12.1.2024 - 30.08.2024. Määräaikaisuuden perusteena on opintovapaan sijaisuus.

Työskentelet K-ruokakauppojen Toimitusketjun ohjaus-yksikössä. Toimitilamme sijaitsevat K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Yksikkömme vastaa keskusvarastojen ja K-ruokakauppojen tuotetäydennyksestä ja toimitusketjun ohjauksesta sekä näihin liittyvän toiminnan ja prosessien kehittämisestä.

Työtehtävässä vastaat valittujen tuoteryhmien varastotäydennyksestä, kysynnän ennustamisesta sekä toimitusketjun ohjaamisesta vastuualueesi osalta. Teet aktiivista yhteistyötä verkostosi tavarantoimittajien, oston sekä logistiikan yhteistyötahojen kanssa, ja varmistat että onnistumme yhdessä.

Hyödynnät työssäsi aktiivisesti saatavilla olevaa numeerista tietoa. Etsit keinoja tehdä asiat paremmin ja haluat olla mukana kehittämässä toimitusketjustamme entistä parempaa.

Odotamme sinulta:

 • oma-aloitteista ja innostunutta työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja kiinnostusta toiminnan jatkuvaan parantamiseen
 • osaamista datan analysoimisesta ja kysynnän ennustamisesta, sekä kykyä soveltaa käytössä olevaa tietoa toimitusketjun ohjauksessa ja päivittäisissä tuotetäydennyksen tehtävissä
 • osaamista toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmistä SAP ERP & F&R, Qlik, Excel
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia mutta olla kiinnostunut myös pienistä yksityiskohdista
 • paineensietokykyä, kyvykkyyttä oman toiminnan priorisointiin ja kykyä toimia vaaditussa aikataulussa
 • sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tekniikan tai kaupan alalta
 • aiempaa työkokemusta toimitusketjun ohjauksen tehtävistä sekä ymmärrystä vähittäiskaupan logistiikasta

Arvostamme hyvää asennetta ja aitoa kiinnostusta päästä soveltamaan käytössä olevaa tietoa ja työkaluja päivittäistavarakaupan toimitusketjun ohjaamisen kehittämiseksi.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoisen ja monitahoisen rajapinnan päivittäistavarakaupan toimitusketjun toimintoihin
 • haasteellisen ja opettavaisen työkentän, jossa oman työn tulokset näkee konkreettisesti
 • nuorekkaan, dynaamisen ja toisiaan tukevan työporukan
 • mahdollisuuden olla kehittämässä päivittäistavarakaupan toimitusketjusta entistä paremmin ja vastuullisemmin kuluttajaa palveleva

Aloitamme haastattelut heti hakuajan alettua. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.12.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Joona Liimatainen, +358105320863.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Täydennyssuunnittelija K-ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti