Skip to main content

Team Lead Henkilöasiakkaiden Rahoituspalveluihin

Haemme Tribedon Henkilöasiakkaiden Rahoituspalveluihin kahta Team Leadia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä joko Tampereella, Kuopiossa tai Joensuussa.

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiantuntijatehtävissä.

Tehtävä sijoittuu Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluun, jossa tiimin työtehtävät koostuvat OP-ryhmän henkilöasiakkaiden rahoitusasioihin liittyvästä monikanavaisesta asiakaspalvelusta, back office -tehtävistä ja erilaisista projekteista. Vastuullesi tulee kuulumaan niin oman tiimisi kuin myös projektien chapter-alueen hallinnointi.

Työtehtäviisi kuuluvat hallinnollisen esihenkilön tehtävät, arjen yhteistyö tilaavan OP:n kumppanin kanssa, rekrytointien edistäminen, sekä oman tiimin ja chapter-alueen johtaminen laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työssäsi toimit osana palvelualueen johtotiimiä muiden Team Lead -kollegoidesi kanssa ja raportoit palvelualueen johtamisesta vastaavalle Service Area Managerille.

Tehtävässään Team Lead mahdollistaa ja varmistaa tiiminsä hallitun kasvun, edistää yhtiömme työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa tiimin kyvykkyyttä. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta vastuullisesta palveluiden ohjaamisesta ja/tai valmentavista tehtävistä. Tehtävässäsi toimit esihenkilönä 10-15 henkiselle tiimille. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen finanssialalta ja toivomme sinulta kokemusta esim. yritysrahoituksesta, asiakirjalaadinnasta tai vakuuksista

Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote sekä näyttöjä erinomaisista tiimityöskentelytaidoista. Vastaat oman tiimisi suorituksen johtamisesta valmentavalla otteella sekä seuraat tavoitteiden saavuttamista säännöllisesti. Tuet tiimiäsi kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Menestyt tehtävässä, kun olet yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen, muutosmyönteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti, mutta myös HR-näkökulma on lähellä sydäntäsi ja tukena päätöksenteossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyössä.

Tehtävän palkkaus on 2900–3400 €/kk. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. 

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hänelle teetetään huumausainetesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää välittömästi. Edistämme rekrytointia jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualueen Service Area Manager Marko Roivas. Tavoitat hänet sähköpostista [email protected]


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Team Lead Henkilöasiakkaiden Rahoituspalveluihin

Tampere
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 12.06.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti