Skip to main content

Tekninen kirjoittaja

Liity joukkoomme vahvistamaan osaajatiimiämme!

Etsimme intohimoista teknistä kirjoittajaa, joka pääsee toteuttamaan osaamistaan useissa projekteissa mielenkiintoisten tehtävien parissa. Tehtävänäsi on luoda sisältöä teknisille dokumenteille eri kohderyhmille.

Olet ideaali kandidaatti, jos sinulla on:

Soveltuva koulutustausta (esim. FM, DI tai insinööri).
Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.
Jäsennelty ja itsenäinen lähestymistapa tehtävien hoitamiseen.
Aiempi kokemus teknisestä kirjoittamisesta ja/tai käännöstöistä.
Tässä roolissa sinua edesauttaa:

Ymmärrys STE:stä (Simplified Technical English).
Teknisten dokumenttien ymmärrys.
Kokemus rakenteisesta dokumentaatiosta (XML/Dita).
Lisäksi arvostamme: Kokemusta mekaanisten ja teknisten asioiden parissa työskentelystä sekä softadokumentaatiosta tai valmistavan teollisuuden tuotteista.

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 10.05.2024 oheisesta linkistä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä teemme palkkauksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.
40h/viikko

Yhteystiedot: [email protected]
Työpaikan osoite: Hermannin rantatie 6, 00580 Helsinki
Palkkaus: TES mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 10.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2c3ea9f6-2...
Ilmoitus jätetty: 15.04.2024 16:29
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2c3ea9f6-2c6c-4cab-8657-be6bbb1e4cd3

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Alte vaikuttavuus

Alte synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alte synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alte

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alte Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen kirjoittaja

ALTEN Finland
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti