Skip to main content

Terveyskeskuslääkäri, Asikkala

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan Asikkalaan.

Asikkala on itsenäinen terveyskeskus, jonka sivupisteenä toimii Padasjoen terveysasema. Terveyskeskus toimii LEAN-ajattelun mukaisesti ketterästi ja työyhteisöä kehitetään jatkuvasti. Kaikki palvelut löytyvät saman katon alta, mikä helpottaa päivittäistä työskentelyä. Toimipisteet ovat ihmisen kokoisia, joissa turvallista työskennellä ja kehittyä ammattilaisena. Muut sote-keskuksemme ovat Hollolassa, Heinolassa ja Orimattilassa.

Asikkalan sote-keskuksessa on käytössä tiimimalli. Pääset tekemään monipuolista yleislääkärin työtä ja oppimaan paljon. Työkuvaasi kuuluu tiimilääkärinä työskentelemisen lisäksi sote-keskuksen kiireetön ja kiireellinen vastaanottotyö sekä kiinnostuksesi mukaan neuvola- ja/tai kouluterveydenhuolto. Tarjoamme uusia digitaalisia välineitä ja mahdollisuuden vaikuttaa työaikaan. Olemme myös koulutusterveyskeskus ja ohjaamme erikoislääkäri- ja yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavia. Meillä lääkärin ammattitaito varmasti pysyy yllä ja kehittyy!

Meillä voit myös vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Työt jaetaan tiimiläisten kesken keskustellen ja työpäivän kulkuun on tiimityön myötä erityisen hyvä mahdollisuus vaikuttaa. Työpäivän piristyksiä ovat päivittäiset yhteiset kahvi- ja lounashetket kollegojen kanssa. Lisäksi joka viikkoon sisältyy kehittämispalaveri, ryhmäohjaus kaikille lääkäreille ja alueen yhteinen kliininen koulutus. Näiden päälle tulevat vielä alueen sisäiset koulutusiltapäivät ja ulkopuoliset koulutuspäivät. Asikkalan ja Padasjoen terveysasemilla ollaan hyvin joustavia ja osan työstä voi tehdä halutessa etänä. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Pyrimme jatkuvasti kehittämään itseämme työnantajana, joka mahdollistaa vapaa-ajan ja työelämän mutkattoman yhteensovituksen elämän eri tilanteissa.

Konsultaatiomahdollisuudet kollegojen kesken ovat erinomaiset ja kollegoiden tuki vahva ja yhteishenki loistava. Asikkalassa ja Padasjoella on mainio työilmapiiri ja jotakin kertoo myös se, että vakiohenkilökunta on viihtynyt vuodesta toiseen. Lisäksi nuoret lääkärit ja sijaiset ovat kehuneet terveyskeskusta poikkeuksetta mukavaksi ja joustavaksi työpaikaksi. Kysyä saa ja uskaltaa. Virheitäkään ei tarvitse pelätä, vaan niistä voi puhua ja oppia yhdessä. Potilaiden hyvä hoito on kunnia-asia ja hoitokäytännöissä halutaan olla ajan tasalla. Meillä voit kasvaa, oppia lisää ja kehittää itseäsi ammatillisesti.

Haemme terveyskeskuslääkäriksi lääketieteen lisensiaattia tai yleislääketieteen erikoislääkäriä, joka jakaa näkemyksemme siitä, että hoidamme potilaitamme hyvin ja haluamme oppia yhdessä yhä paremmiksi. Arvostamme myös kykyä ja halua työskennellä moniammatillisessa tiimissä.

Miksi tulla meille Asikkalan sote-keskukseen?

- Meillä on osaavat ja kannustavat työkaverit

- Tarjoamme mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen, jonka työnantaja kustantaa

- Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön

- Olemme perheystävällinen työpaikka (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa), esimerkkinä mahdollisuus käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

- Toki meillä on myös laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

- HYVTES:n mukaiset ja huomionarvoiset edut, kuten pitkät, palkalliset lomat, jotka määräytyvät kokemusvuosien mukaan sekä lomarahat, jotka maksetaan joko kesällä tai työjakson loppuessa. Parhaimmillaan lomaa kertyy jopa 38 päivää vuodessa. Mikäli sairastut, olet oikeutettu palkalliseen sairaslomaan tai jos lapsesi sairastuu, on sinulla mahdollisuus hoitaa häntä kotona palkallisesti kolmen päivän ajan.

Uraporraspalkkamme suuruus riippuu kokemuksestasi sekä erikoistumisesta ja vaihtelee perustehtävässä 6986€-7451€ + mahdolliset työkokemuslisät, kun työkokemusta on vähintään 5 v, tulee 3% työkokemuslisä ja jos työkokemusta on yli 10 v tulee 8% työkokemuslisä.

Hyvinvointialueen läntiseen alueeseen kuuluva Asikkala sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta pohjoiseen. Kunta on tunnettu Vesijärven ja Päijänteen yhdistävästä Vääksyn kanavasta ja hurmaavasta Vanhan Vääksyn alueesta.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytyksenä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia terveyskeskuslääkärin tehtävissä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa työporukkaamme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Ylilääkäri Mirja Pynnönen

puh. 044 780 2471

[email protected]

Tulosaluejohtaja Pertti Sopanen

puh. 044 482 3171

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti