Skip to main content

Sijainti: Muonamiehentie 1, Helsinki  

Harjoittelun ajankohta: viikot 40–48, harjoittelun pituus on 1–2 viikkoa.  

Työaika: ma-pe 9-15 

Ovatko työtilat esteettömät: osittain  

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa? Suojakengät on hyvä olla omasta takaa, avustamme tarvittaessa. 

Kieli: Suomi  

Tervetuloa TET-jaksolle Scania Suomeen! 

TET-viikolla voit päästä tekemään tehtäviä varaosavarastossa (inventaario, keräily, pakkaus), korjaamolla (huollon tehtävät: mm. osien vaihto, valonvaihto, suodattimen vaihto, ohjelmointi, koeajolle osallistuminen) sekä auttamaan työnjohtoa ja avustamaan asiakaspalvelussa.  

Mikä on Scania Suomi?  

Scania on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kuljetusratkaisuja, joiden avulla voit lisätä logistiikan tehokkuutta ja samalla vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia.  

Henkilöstö on Scanian arvokkain voimavara ja yhtenä joukkueena autamme asiakkaitamme menestymään. Haemme jatkuvasti uusia Scanialaisia eri tehtäviin ympäri Suomen. Jos olet motivoitunut ja valmis ottamaan vastuuta, tarjolla on tulevaisuudessa lukuisia mahdollisuuksia. Scania on oikea paikka kaikille – huollon ammattilaisille, myynnin osaajille, asiantuntijoille ja johtajille. Liittymällä osaksi matkaamme, edistät koko kuljetusalan tulevaisuutta, jossa Scania toimii suunnannäyttäjänä matkalla kohti kestävää liikennejärjestelmää. 

Scania Suomi voisi olla sinulle oikea paikka, jos:   

  • Olet kiinnostunut kuljetusalasta ja moottoriajoneuvoista  

  • Olet kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä  

  • sinua kiinnostaa erityisesti jokin seuraavista: käsillä tekeminen, järjestelmällisyys, tiimityö, asiakkaiden palveleminen  

Näin haet  

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: [email protected]. Kerro hakemuksessasi miksi haet TET-harjoitteluun meille ja mille viikolle toivot TET-harjoittelua. 

Lisätietoja: Jukka Salonranta ([email protected])

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti