Skip to main content

TET-harjoittelu Tornion KaMa-Palvelut Oy, 1 paikka/viikko 

Sijainti: Lohelankatu 10, 95450 

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2024: viikot 16, 18-20, Syksy 2024: Kaikki viikot ovat sopivia. Harjoittelun pituus on 1-2 päivää, 1–2 viikkoa tai yli 2 viikkoa 

Työaika: 08:00–14:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain 

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Koska työskentelemme teollisuuden alalla, olisi sinulla hyvä olla mukanasi omat turvakengät. Perehdytämme turvallisuuteen liittyvissä asioissa sinut ennen halliin siirtymistä. Meillä on käytössä keittiötilat, jossa voit säilyttää ja lämmittää evääsi. 

Kieli: suomi, ruotsi, englanti 

Mikä on Tornion KaMa-Palvelut Oy? 

Teemme metallien käsittely ja päällystystöitä omissa toimitiloissamme tornion kromilaaksossa.  Työtehtäväsi TET-jakson aikana sijoittuu jompaan kumpaan yksikköön (konepaja tai maalaamo) ja voi tarpeen mukaan vaihdella. Meillä pääset tekemään käytännön töitä, oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. 

Työtehtävät 

Työtehtävät voivat vaihdella, aiemmin meillä TET-harjoittelussa olleet ovat tehneet mm. metallien hiontaa, muita avustavia konepajan töitä, pakkausta, siivousta, linjastoon ripustamista osa on päässyt jopa kokeilemaan hitsausta. 

Tornion KaMa-Palvelut Oy voisi sopia sinulle jos tunnistat itsesti kuvauksesta:  

TET-paikka sopii henkilölle, joka on kiinnostunut teräsrakenteen valmistuksesta ja teollisuuden pintakäsittelystä. 

Näin haet 

Paras tapa on tietenkin tulla paikalle omana itsenäsi reippaasti itsesi esitellen. Mutta myös sähköpostitse voit laittaa hakemuksen osoitteeseen ([email protected]), nämä mielellään ainakin kuukautta ennen TET-jaksoa. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti