Skip to main content

TET-harjoittelu, Burger King Aleksanterinkatu, 2 paikkaa

TET work practice weeks are for students in Finnish comprehensive schools and compulsory education-aged youth. During the TET work practice weeks, youth under 18 years old have an opportunity to get to learn about work life.

Sijainti: Aleksanterinkatu 11, Helsinki

Harjoittelun ajankohta: Kaikki ajankohdat

Työaika: Sovittavissa 9-20 välille.

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain

Kieli: Suomi ja englanti

Mikä on Burger King Oy?

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Se on alkuperäinen HOME OF THE WHOPPER®, jonka ensiluokkaiset raaka-aineet, itse kehittämät reseptit ja perheystävällinen ruokailuympäristö ovat olleet brändin tunnusmerkki jo yli 60 menestyksekästä vuotta.

Tuoreuden ja liekillä grillaamisen perinne näkyy ja maistuu tuotteissa. BURGER KING® ravintolat ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat korkealaatuista, maukasta ja edullista ruokaa.

Tänä päivänä BURGER KING® pyrkii tarjoamaan ihmisille tuotteita, jotka maistuvat paremmalta kuin koskaan, ovat parempia asiakkaille ja parempia planeetallemme.

Jokainen kingijengiläinen on sitoutunut C.A.R.E. - arvoihimme:

C onnect– Olemme aidosti läsnä toisillemme ja asiakkaillemme.

A ppreciate – Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä. Rohkaisemme avoimuuteen. Arvostamme toisiamme ja näytämme sen.

R espect – Noudatamme yksilöinä ja tiimeinä yhdessä sovittuja pelisääntöjä. Kunnioitamme brändiä ja asiakkaita.

E veryone –Välitämme itsestämme ja toisistamme. Kingijengi on kaikille.

Burger King on Restel Oy:n brändi

Restel on kotimainen ja yksi Suomen johtavista ravintola-alan yrityskonserneista. Restelin ravintolaverkostoon kuuluu parisataa ravintolaa kautta maan aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Konsernimme tarjoaa suuren määrän erilaisia ravintolakonsepteja pikaruokaravintoloista juoma-, tapahtuma- ja ruokaravintoloihin. Ravintolaketjuihimme kuuluvat hampurilaisravintolaketju Burger King, meksikolaistyylinen pikaruokaketju Taco Bell, buffet-ravintolaketju Rax Pizzabuffet, baariketju Hemingway's, pubiravintolaketju Wanha Mestari, ravintolaketju Makaronitehdas sekä Classic Pizza. Lisäksi tarjonnassamme on yksittäisiä ruokaravintoloita ja tapahtuma-areenoita ympäri Suomen.

Työtehtävät

Meillä TET-harjoittelija pääsee tekemään avustavia keittiön työtehtäviä kuten esivalmisteiden tekemistä, paikkojen täyttämistä, kuorman purkua, siivousta ja tiskausta. Lisäksi pääset suorittamaan Restelin - verkkoperehdytysalustalla erilaisia verkkokursseja, joissa kuulet esimerkiksi lisää ravintola-alasta sekä opit työnantajan sekä työntekijän velvollisuuksista ja vastauista. Lisäksi mikäli ravintolan tilanne sen mahdollistaa, myös tuotteiden valmistusta, tilausten kokoamista sekä asiakaspalvelua.

Burger King voisi olla sinulle oikea paikka, jos:

- Pidät ryhmässä toimimisesta

- Sinulla on tekemisen meininki

- Haluat saada kokemusta ravintolassa työskentelemisestä

- Toimit sujuvasti myös englanniksi

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa? Omat tummansiniset tai mustat housut sekä hyväpohjaiset mielellään tummat kengät, jotka eivät ole liukkaat märällä alustalla (ei crocseja). Suomen elintarvikelain mukaan ei saa olla rakennekynsiä tai kynsilakkaa sekä omien kynsien tulee olla lyhyet. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja sormukset sekä korvakorut poistaa.

Näin haet Hae TET-paikkaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Esittele viestissä itsesi ja kerro millä viikolla sinulla on TET-harjoittelu. Otsikoi viestisi näin: Hakemus TET-harjoitteluun.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti