Skip to main content

TET-harjoittelu Taco Bell Iso Omena, 1 paikka 

Sijainti: Piispansilta 9, Espoo

Harjoittelun ajankohta: kaikki viikot

Työaika: sovittavissa 9-20 välille.

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain

Kieli: Suomi ja englanti

Mikä on Taco Bell?

Kaikki sai alkunsa Kaliforniasta vuonna 1962, jolloin Glen Bell avasi ensimmäisen TACO BELL -ravintolansa Etelä-Kaliforniaan – nyt tacokellot soivat Suomessakin jo 16 ravintolassa.

Haluatko tehdä asioita uudella tavalla? Siistejä juttuja, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme uusi Taco Belliläinen! Etsimme jatkuvasti suurella sydämellä ja innostuksella varustettuja tulevaisuuden tähtityöntekijöitä ravintoloihimme.

LIVE MÁS!

”Live más” lainaa sanoja brändin juurilta: englanninkielinen ”live” (suomeksi ”elä”) muistuttaa brändin synnyinsijasta Kaliforniasta ja espanjankielinen ”más” (suomeksi ”enemmän”) antaa vihiä ruoan tex mex -tyylistä.

Our promise / Nuestra promesa:

Más Flavor: Lisäämme makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja maustamme tarjoamaamme ruokaa luomalla lisäksi kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat.

Más Heart: Me palvelemme sydämellisesti asiakkaitamme, työkavereitamme, liikekumppaneitamme ja yhteisöä, jossa toimimme. Teemme täydellä sydämellä kaiken mihin ryhdymme.

Más Value: Tarjoamme enemmän kuin mitä meiltä odotetaan. Asiakkaamme saavat parasta vastinetta rahalleen ja työntekijämme parhaan työympäristön.

Taco Bell on Restel Oy:n brändi

Restel on kotimainen ja yksi Suomen johtavista ravintola-alan yrityskonserneista. Restelin ravintolaverkostoon kuuluu parisataa ravintolaa kautta maan aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Konsernimme tarjoaa suuren määrän erilaisia ravintolakonsepteja pikaruokaravintoloista juoma-, tapahtuma- ja ruokaravintoloihin. Ravintolaketjuihimme kuuluvat hampurilaisravintolaketju Burger King, meksikolaistyylinen pikaruokaketju Taco Bell, buffet-ravintolaketju Rax Pizzabuffet, baariketju Hemingway's, pubiravintolaketju Wanha Mestari, ravintolaketju Makaronitehdas sekä Classic Pizza. Lisäksi tarjonnassamme on yksittäisiä ruokaravintoloita ja tapahtuma-areenoita ympäri Suomen.

Työtehtävät

Meillä TET-harjoittelija pääsee tekemään avustavia keittiön työtehtäviä kuten esivalmisteiden tekemistä, paikkojen täyttämistä, kuorman purkua, siivousta ja tiskausta. Lisäksi pääset suorittamaan Restelin - verkkoperehdytysalustalla erilaisia verkkokursseja, joissa kuulet esimerkiksi lisää ravintola-alasta sekä opit työnantajan sekä työntekijän velvollisuuksista ja vastauista. Lisäksi mikäli ravintolan tilanne sen mahdollistaa, myös tuotteiden valmistusta, tilausten kokoamista sekä asiakaspalvelua.

Taco Bellin ravintoloissa työtiimin yhteishenki ja tekemisen meininki ovat vertaansa vailla. Taco Bellillä töissä saa olla hauskaa! Ensisijaisen tärkeää meille on kohdella kaikkia yhdenvertaisesti ja tasapuolisesti. Taco Bellin ravintolat ovat viihtyisiä kokoontumispaikkoja, joissa asiakkaita palvellaan ilolla ja hyvällä fiiliksellä. Asiakkaat ja työkaverit luovat työlle merkitystä ja heidän kanssaan työpäivät kuluvat mukavasti.

Taco Bell voisi olla sinulle oikea paikka, jos:

  • Pidät ryhmässä toimimisesta  
  • Sinulla on tekemisen meininki
  • Haluat saada kokemusta ravintolassa työskentelemisestä  
  • Toimit sujuvasti myös englanniksi

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa?  Omat tummansiniset tai mustat housut sekä hyväpohjaiset mielellään tummat kengät, jotka eivät ole liukkaat märällä alustalla (ei crocseja). Suomen elintarvikelain mukaan ei saa olla rakennekynsiä tai kynsilakkaa sekä omien kynsien tulee olla lyhyet. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja sormukset sekä korvakorut poistaa.

Näin haet

Hae TET-paikkaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Esittele viestissä itsesi ja kerro millä viikolla sinulla on TET-harjoittelu. Otsikoi viestisi näin: Hakemus TET-harjoitteluun.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti