Skip to main content

TET-harjoittelu, Helsinki

TET-harjoitteluun Verkkikselle Helsingin myymälään?Haluaisitko kurkistaa kulisseihin ja nähdä, millaista on olla töissä Suomen suosituimman verkkokaupan kivijalkamyymälässä? TET-harjoittelussa Verkkiksellä pääset sukeltamaan myymälätyön saloihin konkareidemme opastuksella - olitpa sitten tulevaisuuden myyntityön taituri tai kaupan alasta kiinnostunut osaaja. Tai mitä tahansa siltä väliltä.

TET-harjoittelussa pääset viikoksi tai kahdeksi tutustumaan monipuolisesti kaupan alan ja myymälän eri tehtäviin sekä oppimaan tärkeitä työyhteisötaitoja verkkisläisten johdolla. TET-harjoittelijana tehtäviisi voivat kuulua osastojen ylläpitoon, asiakaspalveluun ja muihin myymälän askareisiin liittyvät avustavat tehtävät, kuten tuotteiden hälyttäminen ja hyllyttäminen, hintalappujen tekeminen tai kassatyöskentely kokeneemman työntekijän avustuksella. Tarkemmat tehtävät ja työajat sovitaan aina yhdessä.

Helsingin myymälässämme sinua odottaa ammattitaitoinen ja rento työyhteisö. Pyrimme antamaan sinulle mahdollisimman kattavan kuvan myymälän eri työtehtävistä. Uskoisimme, että TET-jaksosi aikana olet muun muassa saanut selville, miten tuotteet päätyvät noutolokerikkoon tai Woltin kuljetettavaksi.

Jos kuulosti ihan sinulta, toimi näin:

Hae TET-harjoitteluun täyttämällä hakemuslomake. Kerrothan hakemuksessasi yhteystietosi sekä mille ajanjaksolle haet TET-harjoittelupaikkaa. Meistä olisi myös mielenkiintoista kuulla, miksi haluaisit päästä suorittamaan TET-harjoittelun juuri Verkkiksellä.

Käymme hakemuksia läpi noin kerran kahdessa viikossa, joten haethan TET-paikkaasi hyvissä ajoin, mielellään ainakin kuukausi ennen harjoittelun alkua. Siten ehdimme valinnan osuessa kohdallasi valmistautua tuloosi ja suunnitella perehdytystäsi sekä tulevia työtehtäviäsi. Pyrimme olemaan sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tarjoamme seuraavan kerran TET-harjoittelupaikkoja viikoilla 3-17.

Hakuaika alkaa: 4. joulukuuta 2023Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia.

Verkkokauppa.com myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli-, urheilu-, lemmikki- ja lastenhoitotuotteita sekä asennuspalveluita verkkokaupan, Helsingin, Pirkkalan, Raision ja Oulun myymälöiden sekä 2500 noutopisteen (Postin ja Matkahuollon noutopisteet) kautta.

Verkkokauppa.com on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Verkkokauppa.comin palveluksessa työskentelee lähes 700 työntekijää. Verkkokauppa.com Oyj:n osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsingin pörssilistalla kaupankäyntitunnuksella VERK.

Verkkokauppa.com vaikuttavuus

Verkkokauppa.com synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Verkkokauppa.com synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Verkkokauppa.com

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Verkkokauppa.com Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TET-harjoittelu, Helsinki

Helsinki
Harjoittelija

Julkaistu 04.03.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti