Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiemerkintätyöntekijöitä kesäsesonkiin

Etsimme kesäkaudeksi tiemerkintätyöntekijöitä asiakkaallemme Tiemerkintä A & E
Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai alan valmis konkari

TYÖTEHTÄVÄSI
Työhösi tiemerkintätyöntekijänä kuuluu erilaisten kohteiden merkintätyöt erilaisissa työympäristöissä.
Työpäivät alkavat pääsääntöisesti Keravan varikolta ja työkohteet sijoittuvat Eteläisen Suomen alueelle, ajoittain saattaa olla myös useamman päivän työkomennuksia muualle Suomeen.
Töitä tehdään työparin kanssa ja usein päiviin mahtuu montakin kohdetta, joskus taas kohteessa voidaan olla useampikin päivä.
Työviikot ovat vaihtelevia myös työaikojen osalta, joissakin kohteissa työt aloitetaan aikaisin aamulla tai aamupäivän aikana ja joissakin tapauksissa töitä tehdään myös yöaikaan.

TOIVOMME SINULTA
Etsimme ensisijaisesti reipasta tekijää, kenellä on motivaatiota työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta joustaviin työaikoihin sekä uskallusta ja tahtoa lähteä oppimaan uutta.
Työssä auttaa matematiikan perusteet.
Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.
Huomioithan, että työsuhteen alkaessa sinulla tulee kuitenkin olla voimassa olevat työturvallisuus-, tieturva- sekä tulityökortit.
Lisäksi sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito sekä voimassa oleva ajokortti, mielellään C-kortti, E-kortti on plussaa!

TARJOAMME SINULLE
Haluamme sinut mukaan reippaaseen ja tehokkaaseen tiimiin kesäkaudeksi 2024.
Töitä on tarjolla toukokuun alusta elokuun loppuun asti, mahdollisuus töiden jatkoon myös tämän jälkeen.
Palkkaus perustuu asfalttialan tessiin sekä aiempaan työkokemukseesi/koulutukseesi ja palkkahaitari on alalla aloitteleville 13-15 €/tunti, lisäksi verottajan ohjeistuksen mukaiset päivärahat.

Reippaalla tekijällä on lisäksi mahdollisuus kasvattaa ansioitaan työn sesonkiluonteen johdosta tarjolla olevilla ylitöillä aika ajoin.
Tekijällä, joka oikeasti innostuu tiemerkitsijän työstä, on mahdollisuus oppia alan konkareilta ja samalla luoda uraansa ja laajentaa osaamistaan tulevinakin sesonkeina.
Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi ja huolehdimme ajantasaisesta palkanmaksusta, toimivasta työsuhteesta ja lisäksi saat käyttöösi mm. liikuntaedun ja voit ansaita opintopisteitä.

KIINNOSTUITKO?
Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta!
Huomioithan, että haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten hae pian, kuitenkin 7.4.2024 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit soittaa suoraan Hanne Mattilalle, puh. 040 5518175 tai laittaa sähköpostia!

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

TIEMERKINTÄ A & E YRITYKSENÄ
Tiemerkintä A & E Oy on perustettu vuonna 1986. A & E kirjaimien takana on yrityksen perustaneiden Askon ja Eskon etukirjaimet.
Alkuperäisistä perustajista kumpikaan ei ole enää tänä päivänä mukana yrityksen toiminnassa.
Vuonna 2012 Tiemerkintä A & E Oy osti NCC Roads Oy:n tiemerkintäliiketoiminnan. Ennen kauppaa yrityksessä oli työkauden aikana 10 työntekijää. Yrityskaupan jälkeen toiminta kasvoi olennaisesti ja työntekijämäärä kaksinkertaistui.
Tänä päivänä Tiemerkintä on Suomen johtavia tiemerkintätoimijoita. Työntekijöitä on työkauden aikana lähemmäs 30. Toimintaa ohjataan nykyaikaisilla järjestelmillä ja työtä voidaan johtaa ja koordinoida sähköisesti. Laadunvalvonta ja muu dokumentointi hoidetaan sähköisesti.

SIHTI YRITYKSENÄ
Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut asuin- ja toimitilarakentamisen, maarakennus- ja kaivosalan, rakennusprojektien tuki- ja asennuspalvelujen, ratarakentamisen ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Avain sanat
Tiemerkintätyöntekijä, asfalttityö, kesätyö, Tiemerkintä A & E, Adecco, Sihti, Kerava, Tuusula,

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hanne Mattila, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiemerkintätyöntekijöitä kesäsesonkiin

Sihti
Kerava
01900 Nurmijärvi
Tuusula
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti