Skip to main content

Tilintarkastuksen asiantuntija, Turku

Me KPMG:llä uskomme, että yhteinen arvomaailma on avain työtyytyväisyyteen, kasvuun ja sitoutuneisuuteen. Kulttuurimme perustuu yrityksemme arvoihin. Toimimme rehellisesti, ajattelemme rohkeasti ja tähtäämme erinomaisuuteen. Arvostamme toisiamme ja työskentelemme yhdessä kohti parempaa.

Etsimme nyt tilintarkastuksen asiantuntijoita kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään Turun toimistolle.

Tilintarkastuksen asiantuntija

Tilintarkastus- ja varmennuspalveluissa teemme yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Tilintarkastusalan toimintaympäristön muutos sekä digitalisaation kehittyminen muuttavat tarkastustyötä ja edellyttävät yhä laajempaa teknologiaosaamista. Myös vastuullisuusteemojen korostuminen tulee muuttamaan alan tehtäväkenttää entisestään. Tilintarkastus yhdistää laskentatoimen, taloushallinnon, järjestelmäosaamisen, yhteisölainsäädännön, sosiaalisen kanssakäymisen ja asiakaspalvelun tekemistä asiantuntevassa sekä monipuolisessa työyhteisössä. 

Meillä pääset osallistumaan monipuolisiin tilintarkastustoimeksiantoihin omaa osaamistasi ja kokemustasi vastaavalla tasolla, osana suurempaa tiimiä tai vastaamaan itsenäisesti tarkastuksen toteutuksesta. Laaja asiakaskuntamme mahdollistaa vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan eri toimialoihin oman kiinnostuksesi mukaan. Tehtävät räätälöidään kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan.

Turussa on tarjolla toimisto täynnä kollegoita monipuolisella osaamisella. Tässä tehtävässä et jää yksin - ohjausta ja tukea löytyy aina. Monipuolisten koulutusmahdollisuuksien avulla pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. Meillä voit olla oma itsesi ja luoda oman näköisen urapolun.

Lue lisää Ura tilintarkastus- ja varmennuspalveluissa - KPMG Finland ja Tilintarkastus - KPMG Finland (home.kpmg).

Toivomme sinulta

  • Soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • Kokemusta esimerkiksi tilintarkastuksen, taloushallinnon, kirjanpidon, vastuullisuusraportoinnin, data-analytiikan tai tietojärjestelmien parista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Autat tiimiämme menestymään, jos sinulla on lisäksi

  • Kykyä ja halua toimia neuvonantajan roolissa asiakkaillemme
  • Positiivista, proaktiivista sekä oma-aloitteista työskentelytapaa
  • Hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot                                            

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtäväkentän suuressa kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:llä. Kollegasi ovat alan huippuosaajia, käytössäsi ovat modernit työvälineet sekä laaja koulutusvalikoima ja pääset kasvattamaan omaa liiketoiminnallista osaamistasi laaja-alaisesti. Meillä sinusta kehittyy alan todellinen asiantuntija!

Työelämän tasapainon varmistamiseksi työskentely meillä on joustavaa ja toimimme hybridi-mallilla valiten aina tilanteeseen sopivimman työskentelypaikan toimistolla, etänä tai asiakkaalla. KPMG tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut ja laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut sekä tukee vapaa-ajan erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Tehtävä on vakituinen, kokopäiväinen ja alkaa sopimuksen mukaan elokuussa. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Linnankatu 26C, 20100 Turku.

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuttasi KPMG:llä!

Jos yllä oleva teksti kuvasi juuri sinua tai muuten herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2024. Toivomme, että hakemuksessasi tuot esille aloitusajankohta- ja palkkatoiveen.

Jos sinulla herää kysymyksiä KPMG:stä työnantajana tai rekrytointiprosessista yleisesti, voit olla yhteydessä rekrytiimiimme. Tavoitat meidät sähköpostitse [email protected] sekä Talent Acquisition Advisorin Mariina Falckin osoitteesta [email protected] sekä p. 050 431 4291.

Lähetäthän hakemuksesi vain rekrytointijärjestelmän kautta, sillä tietosuojasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. Mikäli tarvitset apua rekrytointiprosessissa vamman tai erityistarpeen vuoksi, olethan yhteydessä meihin. Voimme tarvittaessa mukauttaa työnhakuprosessiamme huomioiden tuen tarpeesi.

KPMG Finland vaikuttavuus

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for KPMG Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KPMG Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tilintarkastuksen asiantuntija, Turku

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen, Hybridityö

Julkaistu 31.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti