Skip to main content

Toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtaja Nuoren Voiman Liittoon

Haluatko päästä osaksi kirjallista jatkumoa? Nuoren Voiman Liitto etsii toiminnanjohtajaa.

Nuoren Voiman Liitto ry (NVL) on satavuotias kirjoittavien ihmisten yhteisö. Liitto tarjoaa kirjoittajakoulutusta, julkaisee kirjalliseen kulttuuriin keskittyvää Nuori Voima -lehteä sekä tuottaa monipuolista tapahtumatoimintaa, kuten Runokuu-festivaalia. NVL:n toiminta on valtakunnallista ja kansainvälistä.
Etsimme vakituista toiminnanjohtajaa 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tarjoamme monipuolisen tehtävän arvostetun ja laajasti verkostoituneen liiton johdossa. Nuoren Voiman Liitossa saat suoran kosketuksen kirjallisuuden kenttään ja pääset työskentelemään uusien tekijöiden, vaikutteiden ja virtausten keskellä. NVL on yksi Tekstin talon jäsenjärjestöistä. Etsimme ammattilaista, joka on kiinnostunut kehittämään liiton toimintaa pitkäjänteisesti. Lähivuosien tavoitteita ovat liiton toiminnan vakiinnuttaminen Tekstin talon uudessa ympäristössä, uusien hankkeiden suunnitteleminen sekä järjestön talouden vahvistaminen. Tukena työssäsi on sitoutunut hallitus sekä asiantunteva työyhteisö.

Etsimällämme henkilöllä on
- intoa ja valmiutta kirjallisuusjärjestön johtamiseen ja kehittämiseen
- kirjallisuuden kentän tuntemusta ja ymmärrystä
- kokemusta rahoituksen hakemisesta ja taloushallinnosta
- vastuullinen ja itsenäinen työote
- taitoa johtaa hankkeita ja verkostoja
- erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi.

Toiminnanjohtaja vastaa Nuoren Voiman Liiton toiminnan suunnittelusta ja toimeenpanosta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Toiminnanjohtaja hoitaa liiton kansainvälisiä asioita ja residenssitoimintaa sekä pitää yhteyttä sidosryhmien ja yhteistyökumppanien kanssa. Työnkuvaan kuuluvat esihenkilötehtävät, liiton talouden suunnittelu ja seuranta, rahoituksen hakeminen sekä käytännön taloushallinto, jossa apuna ovat tilitoimiston palvelut. Toiminnanjohtaja toimii tärkeänä yhdyshenkilönä liiton hallituksen ja toimiston välillä sekä hallituksen kokousten esittelijänä ja sihteerinä. Toiminnanjohtaja työskentelee tiiviisti työparina tuottaja-tiedottajan kanssa. Lisäksi toiminnanjohtajan vastuulla ovat Nuoren Voiman Säätiön asiamiehen tehtävät.
Tehtävä edellyttää kokemusta kulttuurialalla tai järjestökentällä työskentelystä sekä talousvastuusta. Odotamme, että sinulla on kokemusta työryhmäapurahojen tai yhteisöjen avustusten hakemisesta, hallinnoimisesta ja raportoinnista sekä hankkeiden toteuttamisesta. Tunnet yhdistyslain perusteet, ja vuorovaikutus- ja työyhteisötaitosi ovat hyvät. Hallitset suuria kokonaisuuksia ja hoidat paineiset tilanteet rauhallisesti. Olet valmis edustamaan kotimaisen kirjallisuuden kentän tekijöitä ja arvostamaan moninaisia kirjoittajia harrastajista ammattilaisiin. Sinulla on monipuolista kirjallisuuden tuntemusta, näkemyksellisyyttä sekä verkostoituneisuutta. Tehtävään liittyvä korkeakoulututkinto, laaja kielitaito ja johtamiskokemus luetaan eduksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työajat ovat joustavat, ja käytössä on työaikapankki. Osittainen etätyö on mahdollista. Työhön kuuluu ajoittaisia ilta- ja viikonlopputöitä sekä satunnaisia työmatkoja. Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Kuukausipalkka on 3001,95 euroa. Työsuhde alkaa elokuussa osa-aikaisesti (50 %) perehdytyksellä ja jatkuu 1.9.2024 alkaen 100 % työajalla tai sopimuksen mukaan.

Liitä hakemukseesi lyhyt (enintään 2000 merkkiä) ennakkotehtävä. Olet päässyt kulttuuriministeriöön audienssille edistämään Nuoren Voiman Liiton asiaa. Kerrot ministerille, miten kehittäisit yhdistyksen toimintaa seuraavien neljän vuoden aikana, millaisten tahojen kanssa NVL tekisi yhteistyötä ja miksi NVL:n tukeminen on kulttuuripoliittisesti tärkeää. Voit soveltaa ennakkotehtävää oman näkemyksesi mukaisesti.

Hakemus, ansioluettelo ja ennakkotehtävä lähetetään 22.5.2024 kello 23.59 mennessä osoitteeseen [email protected]. Haastattelut järjestetään Helsingissä 28.-30.5. tai muuna erikseen sovittavana ajankohtana toukokuussa. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan viimeistään viikolla 21.

Lisätietoja tehtävästä saa puheenjohtaja Milka Luhtaniemeltä tai varapuheenjohtaja Maaria Ylikankaalta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]; sähköpostin otsikon tulee olla "Soittopyyntö". Kirjoita sähköpostin viestikenttään, että toivot takaisinsoittoa. Kirjoita viestiisi, kumpana seuraavista ajankohdista haluat soiton: 3.5. klo 13-15 tai 20.5. klo 13-15. Muista lisätä puhelinnumerosi soittopyyntöön.
Viikkotyöaika 37,5 h

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä saa puheenjohtaja Milka Luhtaniemeltä tai varapuheenjohtaja Maaria Ylikankaalta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]; sähköpostin otsikon tulee olla "Soittopyyntö". Kirjoita sähköpostin viestikenttään, että toivot takaisinsoittoa. Kirjoita viestiisi, kumpana seuraavista ajankohdista haluat soiton: 3.5. klo 13-15 tai 20.5. klo 13-15. Muista lisätä puhelinnumerosi soittopyyntöön.
Työpaikan osoite: Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki
Palkkaus: 3001,95
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 22.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/8c9ae742-1...
Ilmoitus jätetty: 01.05.2024 02:36
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8c9ae742-1ddc-4b7f-a31e-52c83f05b041

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toiminnanjohtaja

Nuoren Voiman Liitto ry
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 01.05.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Kaakkois-Suomen kiinteistöliitto/Etelä-Kymenlaakson kiinteistöyhdistys ry / co Mercuri Urval
Kotka
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti