Skip to main content

Toimintaterapeutti, 2 paikkaa

Premius Kuntoutus hakee tiimin vahvistukseksi kahta innostunutta, oma-aloitteista ja empaattista toimintaterapeuttia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuteen suuntaavassa ja laadukasta kuntoutusta tarjoavassa, kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä. Meillä pääset osaksi moniammatillista osaajien yhteisöä, jossa on kannustava ja lämmin yhteishenki.

Saat työskennellä upeissa nykyaikaisissa toimitiloissamme, joissa seinät eivät tule ideoiden tielle. Voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja luovasti, jokaisen kuntoutujan yksilöllisiä tarpeita parhaiten tukevalla tavalla. Tiiminvetäjä on apunasi arjen työssä, ja säännöllinen työnohjaus tukee voimavarojesi ylläpitoa. Sinulla on mahdollisuus saada myös tiiminvetäjältä säännöllistä ohjausta asiakastyön toteuttamiseen.

Käytössämme on terveyspalvelualan TES. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuudet kouluttautua ja oppia uutta. Sinulta edellytämme toimintaterapeutin tutkintoa ja voimassa olevaa EA-koulutusta. Arvostamme kokemusta toimintaterapeutin työstä, erityisesti lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, mutta huomioimme myös vasta uransa alussa olevat hakijat.

Toivomme, että olet huumorintajuinen, joustava ja erilaisia elämäntilanteita ymmärtävä ihminen, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen ja haluaa kehittää osaamistaan työnteon ohella.

Asiakkaat ohjautuvat meille mm. Kelan ja Pirkanmaan hyvinvointialueen kautta. Työ tehdään omissa toimipisteissämme Tampereella ja Kangasalla sekä asiakkaiden toimintaympäristöissä Pirkanmaan alueella. Liikkuva työ edellyttää ajokorttia, ja mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työhön, sinun elämäntilanteesi mukaan. Myös ammatinharjoittajuus on vaihtoehtona.

Toivomme, että saamme juuri sinut ammattitaitoiseen ja hyväntuuliseen tiimimme!

Yhteystiedot: Lähetä hakemus osoitteeseen [email protected] viimeistään 17.5.2024. Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.
Lisätietoja hakuun liittyen antaa lasten ja nuorten kuntoutuksen palvelupäällikkö Kaisu Nurminen, [email protected].
Työpaikan osoite: 33540 Tampere
Palkkaus: Terveyspalvelualan TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 17.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/39bf1c87-1...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 15:04
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 39bf1c87-1095-446c-9724-8c4eb5f0859d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimintaterapeutti, 2 paikkaa

Premius Oy Kuntoutus ja Koulutusklinikka
Tampere
Pirkanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti