Skip to main content

Trainee, Tilintarkastus, Helsinki

Starttaa urasi tilintarkastuksen parissa! Haemme nyt loppuvaiheen opiskelijoita kasvamaan tilintarkastuksen asiantuntijoiksi.

Tehtävässä pääsee näkemään paljon käytännön esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön. Tulet näkemään tilintarkastuksen koko elinkaaren ja saat käsityksen taloudellisen kokonaiskuvan muodostamisesta. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu mm. suuri osa Helsingin pörssissä listatuista yhtiöistä, kasvavia ja kansainvälistyviä start-up- ja scale-up-yrityksiä, kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä sekä yleishyödyllisiä yhteisöjä.

Työpäiviisi traineena kuuluu mm. erilaisten raporttien, analyysien ja laskelmien työstämistä sekä sisäisiä palavereita. Pääset osallistumaan myös asiakastapaamisiin ja saat nopeasti lisää vastuuta. Käytössämme on modernit työkalut ja hyödynnämme digitalisaation tuomia mahdollisuuksia myös tarkastustyössä. Traineena saat erinomaisen pohjan urallesi tilintarkastuksen parissa.

Olisiko nyt sinun vuorosi liittyä joukkoomme?

Palkallinen trainee-jakso alkaa syyskuussa tai joulukuussa 2024 ja harjoittelu kestää mahdollisuuksien mukaan maalis- tai huhtikuuhun 2025 asti. Syyskaudella on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti, mutta tammikuusta alkaen odotamme mahdollisuutta kokoaikaiseen työskentelyyn. Tarjoamme sinulle vastuullisia tehtäviä sekä monipuolisia kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia. Työskentelet lähellä asiakasta ja tuet heitä erilaisissa taloushallinnon kysymyksissä.

Toivomme sinulta:

  • olet opiskellut tai opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa laskentatoimea tai rahoitusta (tai vastaava) ja olet opintojesi loppusuoralla
  • perustason ymmärrystä kirjanpidosta (esim. opintojen kautta) ja MS Office-ohjelmien osaaminen (erityisesti Excel)
  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Aiempaa työkokemustakin tärkeämpänä pidämme halua oppia ja innostua tilintarkastukseen liittyvistä tehtävistä ja toimeksiannoista sekä kykyä joustaa tarvittaessa.

Miksi PwC?

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset jatkuvasti oppimaan muilta ja kehittämään omaa osaamistasi. Meillä on avoin ja rento ilmapiiri sekä mukavat kollegat!

Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Meillä on myös ison talon hyvät henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, maksuton kuntosali Ruoholahden toimiston alakerrassa, sekä paljon erilaisia harrastekerhoja.

CV ja hakemuskirje

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea Helsingin trainee-paikkaa ja sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen trainee meille.

Kiinnostuitko?

Toivomme, että jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan aikana. Hakuaika päättyy torstaina 2.5.

Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa pääset kertomaan lisää itsestäsi ja osaamisestasi videohaastattelun muodossa. Videohaastattelun lisäksi ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu itsenäisesti tehtävät kykytehtävät, joilla testaamme induktiivisen, numeerisen ja verbaalisen päättelyn taitojasi. Toisessa vaiheessa pääset tapaamaan tulevia mahdollisia tiimiläisiä ryhmähaastattelussa.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä [email protected].

Käynnistä urasi tilintarkastuksessa!

Kaikki rekrytointipäätöksemme tehdään syrjimättömästi, katsomatta esimerkiksi ikää, sukupuolta, kansalaisuutta, terveydentilaa, vammaisuutta, uskontoa, seksuaalista suuntautumista tai siviilisäätyä. Pyrimme siihen, että jokainen kokee kuuluvansa joukkoon ja olevansa arvostettu omana itsenään.

Tietoa yrityksestä

Meille toisista välittäminen, oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja yhteistyön tekeminen on tärkeää, ja haluamme jatkossakin pitää näistä tekijöistä kiinni. Uskomme siihen, että hyvä työpaikka on onnistumisen avain osaamisen ja yhteistyön kukoistamiseen. Luomme yhdessä hyvän työpaikan arvojamme seuraten: suoraselkäisesti toimien, vaikuttaen, ajatteluamme haastaen, yhteistyötä tehden ja toisistamme välittäen. Kaikki tämä näkyy jokapäiväisissä kohtaamisissa kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Työnantajalupauksestamme voit lukea lisää siitä, mitä PwC työntekijöilleen tarjoaa ja on sitoutunut kehittämään.

PwC Suomi on suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen 152 maassa toimivaan PwC-ketjuun. Suomessa meitä on 1 300 asiantuntijaa ympäri maan. Autamme yrityksiä kasvamaan, kehittymään, toimimaan tehokkaasti sekä raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä - on asiakas sitten kasvuyhtiö, perheyritys, pörssilistattu tai julkisen sektorin toimija. Palvelumme kattavat niin liikkeenjohdon konsultoinnin ja yritysjärjestelypalvelut, vero- ja lakipalvelut, riskienhallinnan kuin tilintarkastuksen ja muut varmennuspalvelut. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia.


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti