Skip to main content

Tuotannon huoltoasentaja, Eaton Electric Oy

Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Eaton Electric Oy:lle nyt uuteen moderniin tehtaaseen kahta huoltoasentajaa. Oletko oppimisennälkäinen ja kehityskelpoinen sähkö-/mekaniikka-asentaja, joka on vastuuntuntoinen ja omaat loistavan asenteen työntekoa ja työkavereita kohtaan? Olet luonteeltasi tarkka, motivoitunut, unohtamatta työturvallisuuden tärkeyden omaksumista. Mikäli vastaat kyllä, voit olla etsimämme tuleva kunnossapidon ammattilainen!

Miksi ja mitä haemme?

Toimintamme kasvaessa tekijöitäkin kaivataan lisää, joten etsimme joukkoomme paria tulevaksi kunnossapidon ammattilaiseksi haluavaa osaajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työ on alussa uuden tehtaan tuotantolaitteiden ja linjojen asennusta, sekä muutostöitä tai varustelua. Töitä tehdään tilanteesta riippuen kahdessa vuorossa vuoroviikoin.

Mitä odotamme?

Meille tärkeintä on asenne työntekoa kohtaan, sekä motivoitunut halu ja kyky kehittyä monipuoliseksi huoltoasentajaksi, unohtamatta positiivista asennetta. Huolto- ja asennustehtävät vaativat tarkkuutta, ohjeistuksien seuraamista ja noudattamista, sekä keskittymistä turvallisiin työtapoihin ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä työkielenä on suomi myös perehdyttämisen ja kirjallisten ohjeiden osalta, joten edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, mutta taidat myös englannin tarvittaessa.

Eduksesi rekrytointiprosessissa katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja/tai sähkö-/mekaanisen alan koulutuksen ja muut korttikoulutukset.

Miksi Eaton Electric Oy?

Me Eatonilla uskomme, että energianhallinta on avain kestävämpään tulevaisuuteen. UPS-laitteemme ovat keskeisessä roolissa tarjottaessa luotettavia ratkaisuja energian laadun ja jatkuvuuden varmistamiseksi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon ammattilaiseksi, oppia uutta ja työskennellä mahtavan porukan kanssa osana kansainvälistä asiakasyrityksessämme. Lisäksi tarjoamme suuren yrityksen henkilöstöedut unohtamatta kilpailukykyistä palkkausta.

Jos olet innokas oppimaan uutta, kehittymään ammattilaisena ja osallistumaan merkityksellisten tuotteiden valmistukseen, Eaton Electric Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden.

Hae nyt ja tee urasi seuraava suuri askel meidän kanssamme!

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistat itsesi oheisesta tekstistä ja olet oppimisennälkäinen tuleva kunnossapidon ammattilainen, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan viimeistään kesän jälkeen.

HUOM! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja Baronalta antaa Ari Kumlander, [email protected] Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Hae paikkaa viimeistään 06.05.2024 20:59 mennessä.

Eaton Electric Oy

Eaton on älykkään energianhallinnan yritys, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämänlaatua ja suojelemaan ympäristöä globaalisti. Valmistamme tuotteita datakeskus-, sähkö-, teollisuus-, kauppa-, koneenrakennus-, asuin-, ilmailu- ja liikennemarkkinoille. Olemme sitoutuneet tekemään liiketoimintaa oikein, toimimaan kestävästi ja auttamaan asiakkaitamme energianhallinnassa – nyt ja tulevaisuudessa. Hyödyntämällä sähköistymisen ja digitalisaation globaaleja kasvutrendejä nopeutamme siirtymistä kohti uusiutuvaa energiaa, autamme asiakkaitamme ratkaisemaan kriittiset sähkönhallintaan liittyvät haasteet, sekä rakennamme kestävämpää yhteiskuntaa nykyihmisille ja tuleville sukupolville. Vuonna 1911 perustettu Eaton on ollut listattuna New Yorkin pörssissä (NYSE) yli vuosisadan ajan. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 23,2 miljardia dollaria, ja palvelemme asiakkaita yli 160 maassa. Uusi kriittisten sähköjärjestelmien tuotantolaitos valmistui Vantaan Tuupakkaan vuoden 2023 lopulla. Kahden jalkapallokentän kokoisessa kiinteistössä saman katon alle sijoittuvat tutkimus- ja kehitystoiminta, valmistus, varastointi, myynti, markkinointi ja huoltopalvelut. Eatonin Vantaan yksikkö työllistää jo yli 300 alan ammattilaista ja toimii Critical Power Solutions -liiketoiminnan ja konesaliratkaisujen osaamiskeskuksena. Haluatko työskennellä kansainvälisessä työympäristössä, globaalilla työnantajalla, joka välittää eettisyydestä, osallisuudesta ja monimuotoisuudesta sekä työntekijöistään? Sitten haluamme kuulla sinusta!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannon huoltoasentaja, Eaton Electric Oy

Eaton Electric Oy
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti