Skip to main content

Tuotantopäällikkö

Oletko innostava ja ihmislähtöinen esihenkilö, joka haluaa onnistua yhdessä tiimin kanssa? Onko asiakaslähtöinen toiminta lähellä sydäntäsi? Jos vastasit kyllä, hienoa! Etsimme nyt tuotantopäällikköä Comforta Lappeenrannan tiimiimme.

Tuotantopäällikkönä vastaat pesulan operatiivisesta toiminnasta, johdat ja kehität pesulan prosessia. Olet vastuussa pesuloiden resursoinnista, tuloksesta ja palveluntuottamisesta yhdessä tiimisi kanssa.

Mitä Comforta tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtävän vakavaraisessa ja kiertotalouden edelläkävijänä toimivassa yrityksessä. Meillä Comfortalla on vahva valmentamisen ja välittämisen kulttuuri ja saat tueksesi osaavan esihenkilön ja tiimin, joka varmistaa menestymisesi ja kehittymisesi tehtävässä.

Tehtävä on vakituinen ja viikoittainen työaika on 37,5 h.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulla olevan jonkin verran kokemusta esihenkilötyöstä, halua edistää toiminnan sujuvuutta ja henkilöstön hyvinvointia. Olet kannustava ja lähellä henkilöstöä, mutta tarvittaessa myös jämäkkä ja puutut rohkeasti mahdollisiin epäkohtiin. Työskentelet pitkäjänteisesti ja pystyt hallitsemaan useampia isompia kokonaisuuksia kerralla. Nopeassa tuotantoympäristössä joustavuus, nopea reagointikyky ja ongelmanratkaisukyky ovat tärkeitä. Englannin kielentaito auttaa sinua menestymään tehtävässäsi sekä sopiva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Palvelupäällikkö Timo Laitinen. Timon tavoitat puhelimitse numerosta +358 405478247 maanantaina 6.5. klo 14-16 sekä tiistaina 14.5. klo 14-16 ja sähköpostilla osoitteesta [email protected].

Lähetäthän hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 24.05.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Comforta on erikoistunut hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin. Comforta työllistää yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa ja on osa Lindström Group -konsernia.

Yhteystiedot: Timo Laitinen [email protected]
Työpaikan osoite: Yhteistyönkatu 15, 53300 Lappeenranta
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/49166368-5...
Ilmoitus jätetty: 02.05.2024 13:49
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 49166368-5e3c-455a-b1e5-6e5a372ce628

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy
Lappeenranta
Etelä-Karjala
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti