Skip to main content

Tuotantotyöntekijä Liikennetuotteet Oy:lle

Etsimme oppimishaluista, positiivisen ja reippaan asenteen omaavaa tuotantotyöntekijää asiakasyrityksellemme Liikennetuotteet Oy:lle Mäntsälään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävänäsi on pääasiassa erilaisten liikennemerkkipohjien tekoa. Tulet työskentelemään mm. levyleikkurilla ja kanttikoneella sekä muita käsityökaluja apuna käyttäen. Käytettävänä materiaalina on alumiinilevy. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja tarkkaa työskentelytapaa. Lisäksi toivomme reipasta ja oma-aloitteista asennetta.

Aiempi työkokemus tuotantotehtävistä on toivottavaa ja esimerkiksi kokemus erilaisten manuaalikoneiden käytöstä on ehdottomasti hyödyksi. Tehtäviin ja työvälineisiin järjestetään kattava perehdytys, joten asenne ja ote työntekoon ratkaisee.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Työsopimukset kirjoitetaan Baronan kanssa alkuun määräaikaisena, mutta hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja siirtyminen asiakkaan kirjoille on myös mahdollista. Toivommekin sinulta mahdollisuutta sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen päivätyön, jossa työskentelyaika on arkisin klo 8–16, mutta pieni liukuma työajassa on tarvittaessa mahdollista. Työhön perehdytetään huolellisesti ja saat tueksesi osaavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Lisäksi saat Baronan kattavan työterveyshuollon sekä monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi.

Hakeminen: Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi täyttämällä oheisen linkin kautta hakulomakkeen Baronan työnhakusivuston kautta. Jätäthän hakemukseesi myös CV:n ja palkkatoiveen. Huomioithan, ettemme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätiedot: Mikäli sinulla heräsi kysyttävää työpaikkailmoitukseen liittyen, olethan yhteydessä Baronan yhteyshenkilöön Akseli Ala-Sankola, [email protected], 050 433 2896 (arkisin klo 9-15).

Hae paikkaa viimeistään 01.05.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä Liikennetuotteet Oy:lle

Barona Teollisuus
Mäntsälä
16300 Orimattila
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti