Skip to main content

Tuotepäällikkö, 24 Pesula

24 Pesula on vuonna 1999 perustettu pesulalaitteiden valmistaja ja itsepalvelupesulaketju. Täysin automatisoitua palvelua rakennetaan ja ylläpidetään asiakaslähtöisesti, ammattitaitoa ja laatua arvostaen. 24 Pesula on vahvasti kasvava kotimainen perheyritys, joka avaa jatkuvasti uusia itsepalvelupesuloita ympäri Suomen sekä nyt myös Iso-Britanniaan. Pohjois-Euroopan suurimmalla itsepalvelupesulaketjulla on pesuloita Suomessa jo yli 50 ja tavoitteena on kasvattaa toimintaa entisestään myös kansainvälisesti.

Haemme 24 Pesula Oy:n kasvavaan tiimiin Tampereelle, TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan tuotekehityksen projekteista sekä laatutekijöistä tuotannon ja arjen toiminnoissa. Tässä tehtävässä toimit linkkinä tuotekehityksen, tuotannon ja huollon välillä.

Tehtäväsi koostuvat

Työskentelet tuotekehitystiimin projektinvetäjänä

 Osallistut omien laitteidemme tekniseen kehittämiseen ja suunnitteluun

 Vastaat 24 Pesulan tuotteiden ja huollon laadusta

 Toimit vahvassa yhteistyössä tuotannon sekä huollon kanssa

 Omaat silmää kustannuksien arvioinnille ja pystyt tuottamaan esim. laskelmia   päätösten tueksi

    Arvostamme sinulta

     Aikaisempaa kokemusta valmistavan teollisuuden projektien vetämisestä

     Teknisen alan koulutusta kuten DI, insinööri

     Matkustusvalmiutta

     Innokkuutta toiminnan kehittämiseen

      Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa käytännön kokemusta valmistavan teollisuuden suunnittelusta ja projekteista sekä laadun varmistamisesta projektien eri vaiheissa. Viet ratkaisukeskeisellä otteella asioita eteenpäin ja toimit luontevasti eri tiimien välillä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kielen taito luetaan eduksesi.

      Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä. Käytössäsi on nykyaikainen tekniikka sekä työkalut. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Mahdollisuuden kehittyä yrityksen kansainvälistymisen ja kasvun mukana.

      Tule mukaan innovatiiviseen ja dynaamiseen perheyritykseen!

      Rekrytointiprosessista vastaa Adecco ja vakituinen työsuhde solmitaan suoraan 24 Pesula Oy:n kanssa. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta pian, kuitenkin 31.5.2024 mennessä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa mielellään yhteistyökumppanimme Adeccon konsultti, Sari Ojanen [email protected]


      ⭐ Kiitos hakemuksestasi! ⭐

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Tuotepäällikkö, 24 Pesula

      Adecco
      Tampere
      Vakituinen, Kokopäiväinen

      Julkaistu 20.05.2024

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti