Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työkaluvastaava

Asiakkaamme Calderys Finland Oy etsii osaavaa työkaluvastaavaa sähkötyökalujen huollon ja korjausten pariin Lempäälään!

Työnkuva

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti sekä sähkötyökalujen huollon ja korjausten että varastotehtävien parissa. Työ pitää sisällään asiakkailta tulleiden sähkötyökalujen huoltoa ja asennusta sekä laitekorjausta. Vastaat tehtävässäsi kaikista työkaluista, osallistut työssä tarvittavien työkalujen ja suojavarusteiden hankintaan sekä ylläpidät varastoa asennuksiin tarvittavien tarvikkeiden osalta. Osa työajasta töitä tehdään varastotehtävien parissa. Varastotehtävät pitävät sisällään tuotteiden pakkaamista ja lastaamista sekä varastosaldojen seuraamista. Etsinnässä on hyvät sosiaaliset taidot omaava, motivoitunut ja itsenäisessä työssä viihtyvä tekijä. Työ on kokoaikaista arkipäivätyötä ja työtunnit sijoittuvat pääosin klo 8:00-16:00, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme

- aiempaa kokemusta sähköalalta; S3 pätevyys
- trukkikokemusta
- B-ajokorttia
- perustason IT-taitoja
- yhteistyökyvykkyyttä, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme 

- vakaan työnantajan tulenkestävien materiaalien valmistuksen ja asennuksen alalla
- uusia haasteita sekä mahdollisuuden oppia uutta jatkuvan kehityksen myötä
- oman tiimin sekä koko kansainvälisen organisaation tuen
- kulttuuri-, liikunta- ja lounasedut

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätäthän CV:si järjestelmäämme mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: [email protected] / puh. 020 7290 852.

Calderys Finland Oy

on perustettu vuonna 1929. Yritys on erikoistunut tulenkestäviin tuotteisiin ja pyrkii parantamaan asiakkaiden toiminnan tehokkuutta. Toiminnassa kiinnitetään erityisesti huomiota työntekijöiden turvallisuuteen, laitteistojen käytettävyyteen sekä toiminnan luotettavuuteen. Lue lisää yrityksestä ja sen tuotteista täältä: https://www.calderys.com/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työkaluvastaava

37500 Lempäälä
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti