Skip to main content

Työllisyysaluejohtaja

Työllisyysaluejohtajaksi Joensuuhun

Joensuu toimii ensi vuoden alusta lähtien Pohjois-Karjalan maakunnallisen työllisyysalueen vastuukuntana ja parhaillaan myös valmistelusta vastaavana tahona uuden palvelurakenteen muodostamisessa. Pohjois-Karjalan työllisyysalue vastaa vuoden 2025 alusta noin 20 000 asiakkaan lakisääteisistä työllisyyspalveluista.

Työllisyysalueen toiminnan tavoitteena on Pohjois-Karjalan elinvoiman ja työllisyyden edistäminen sekä työpaikkojen ja työnhakijoiden kohtaannon tehostaminen. Työllisyysalueen palveluilla pyritään edistämään työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan työvoiman saatavuutta ja lisäämään palvelujen tuottavuutta, vaikuttavuutta ja monipuolisuutta. Työllisyysalueen toiminta kiinnittyy osaksi laajempaa työllisyyden ekosysteemiä, joka yhdistää eri toimijoiden palvelut ja prosessit maakunnallisesti toimivaksi sekä asiakaslähtöiseksi kokonaisuudeksi.


Työllisyysaluejohtajan virka

Työllisyysaluejohtajana johdat kuluvana vuonna uuden palvelurakenteen ja työllisyyden ekosysteemin valmistelua. Vuoden 2025 alusta kehität ja tehostat palvelujen ja ekosysteeminen toimintaa edelleen sekä huolehdit henkilöstösi kehittämisestä ja hyvinvoinnista. Vastaat lisäksi mm. toiminnan ja talouden suunnittelusta, viestinnästä ja sidosryhmäyhteistyöstä. Edustat myös työllisyysaluetta alueellisissa ja valtakunnallisissa verkostoissa.  Työllisyysaluejohtajana toimit esittelijänä työllisyysalueen lautakunnassa, joka sijoittuu Joensuun kaupunginhallituksen alaisuuteen. Esihenkilösi on Joensuun kaupungin kansliapäällikkö.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus.

Odotamme sinulta kokemusta ja osaamista organisaatioiden johtamisesta, kehittämisestä, muutoshankkeiden läpiviennistä sekä hyvää talous- ja henkilöstöosaamista. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi avoimuutta sekä hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä on haastava, mutta hieno mahdollisuus Pohjois-Karjalan maakunnan elinvoiman edistämiseen sekä työllisyyspalvelujen kehittämiseen.

Joensuussa toimimme yhdessä, yhdenvertaisesti, rohkeasti ja kestävästi. Oletamme johtajamme toimivan näiden arvojen mukaisesti. Vastineeksi tarjoamme osaavan ja kannustavan työyhteisön taustatuen, jonka avulla johtajankin on helppo hengittää!  

Viran tehtäväkohtainen palkka on 5076,92 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuksen perusteella KVTES:n mukaista työkokemuslisää enintään 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saannista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitusta voidaan teettää perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. 

Toivomme, että virkaan valittava henkilö aloittaa tehtävässään viimeistään 1.8.2024.  

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Joensuun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Huomioithan hakemusta tehdessäsi, että avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vältäthän kirjoittamasta avoimeen kenttään myös muita sellaisia tietoja, josta sinut voi tunnistaa.

Hakuaika päättyy maanantaina 13.5.2024 klo 12.00

Lähihaastattelut virkaan pidetään keskiviikkona 29.5.2024. Soveltuvuustestit järjestetään viikolla 23.

Mikäli tarvitset apua Joensuuhun muuttamisessa, kuten asumiseen tai puolison työllistymiseen liittyvissä asioissa, muuttoagenttimme auttaa! Muuttoagentin palvelut ja runsaasti tietoa Joensuusta asuinpaikkana löydät verkkosivuiltamme: https://www.joensuu.fi/muutameille

Lisätietoja:

kansliapäällikkö Jenni Jokela, puh. 050 3803 552

henkilöstöjohtaja Mari Pitkänen, puh. 050 4699 093

Hakuaika alkaa: 18.04.2024 15:00Hakuaika päättyy: 13.05.2024 12:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti