Skip to main content

Työnjohtaja purkutyöhön

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja motivoitunutta työnjohtajaa purkutyöprojekteihin. Haemme henkilöä, jolla on vahva kokemus purkutyömaiden johtamisesta ja kyky hallita monivaiheisia työprosesseja. Työnjohtajana vastuullasi on purkutyöprojektien kokonaisvaltainen suunnittelu, organisointi ja toteutus. Vastaat työssäsi työvoiman ja resurssien hallinnasta, sekä työmaan aikatauluista. Työssä menestymiseen tarvitset hyviä ongelmanratkaisutaitoja, kykyä työskennellä paineen alla sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Odotamme sinulta:

Aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja rakennusalalta

      - Teknistä ymmärrystä purkutyöprosesseista ja -välineistä.

      - Voimassa oleva työturvallisuuskortti

Eduksi katsotaan, mikäli sinulta löytyy asbestityöluvat ja kokemusta asbestipurkujen toteuttamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa työporukkaa vaihtelevissa työkohteissa Kuopion alueella.Työ alkavat kevään 2024 aikana ja työtä on tarjolla ainakin kesän 2024 ajan. 

 Lisätietoja tehtävästä antaa Juulia Pulkkinen 040 6688 206.

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti