Skip to main content

Urologian erikoislääkäri tai erikoistuva lääkäri

Urologian erikoislääkäri tai loppuvaiheen erikoistuva, tervetuloa Terveystaloon!

Urologia toimii osana vatsan erikoisaloja, jolloin saat laajan kollegaverkoston, moniammatillisen työskentely-ympäristön ja nykyaikaisen tutkimusvälineistön. Yhteistyö mahdollistaa asiakkaan ohjaamisen oikealle ammattilaiselle oikeassa hoidon vaiheessa.

Meillä on 18 sairaalayksikköä ympäri Suomea, joissa voi erikoislääkärinä tehdä myös päiväkirurgisia urologisia leikkauksia. Viime vuosina olemme kehittäneet urologian tutkimus- ja hoitolaitteitamme. Esimerkiksi Kampissa on käytettävissä GreenLight-viherlaserlaitteisto eturauhasen liikakasvun hoitoon. Eturauhasen MRI-tutkimus on hiljan standardoitu ja niitä tehdään useissa toimipaikoissa sekä kiertävissä mobiilirekoissa noin 20 paikkakunnalla. Lausunnot on keskitetty eturauhasen diagnostiikkaan perehtyneille radiologeille. Kystoskooppi ja eturauhasen ultraäänilaite ovat käytettävissä keskisimmissä yksiköissä, joissa on myös mahdollisuus pientoimenpiteiden tekemiseen. Erikoistuvan urologin työ tulisi olemaan yleislääkärin vastaanottoa, mutta profiilin lisätiedoissa on maininta erikoistumisesta.

Urologialla hoidamme pääosin yksityis-, vakuutus- ja työterveysasiakkaita, mutta myös julkisen sektorin asiakkaita. Yhteistyö muiden erikoisalojen sekä hoitohenkilökunnan kanssa on sujuvaa. Käytettävissä oleva mobiili Terveystalo PRO-sovellus helpottaa oman työnsä suunnittelua ja ajankohtaisten tiedotteiden seuraamista. Urologian erikoisalajohtajana toimii Susanna Pasanen.

Terveystalossa tulet osaksi vahvaa työyhteisöä, jossa ovat edustettuina kaikki lääketieteen erikoisalat ainoana yksityisenä toimijana Suomessa. Olemme sitoutuneet työskentelemään sen eteen, että meillä työskentelevät nyt ja jatkossa toimialamme parhaat asiantuntijat ja osaajat.

Haluaisitko mukaan tekemään työtä terveemmän elämän puolesta!

Mikäli kiinnostuit, jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä suoraan minuun, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.

Tuukka Ronkainen, p. 044 4942 147 / [email protected]
Terveystalon Urapalvelut

Tervetuloa Terveystaloon!

Yhteystiedot: Nimi: Tuukka Ronkainen, Puhelin: 044 4942147, Sähköposti: [email protected]
Työpaikan osoite: 00100 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.06.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/361d4e99-d...
Ilmoitus jätetty: 13.03.2024 09:44
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 361d4e99-d3aa-46d1-ae17-2a1528868c6e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti