Skip to main content

Vakuutusalan ajanvaraaja - Kuopio

Kurkkaa alta työnkuvaus ja hae rohkeasti energiseen joukkoomme!

TYÖNKUVAUS

Tehtävässä olet tärkeässä osassa vakuutusyhtiön myyntiprosessia luoden myyntimahdollisuuksia vakuutusmyyjille. Ajanvaraus on usein ensimmäinen kontakti potentiaaliseen asiakkaaseen, siksi sen tärkeys korostuu. Tehtävä vaatii positiivista asennetta, sosiaalisuutta ja kykyä vakuuttaa asiakas.

Emme etsi valmiita talentteja, vaan koulutamme sinusta sellaisen. Keskimäärin työn oppiminen kestää 2kk, mutta sinnikkyydellä, maltilla ja oikealla asenteella opit työn varmasti! Olemme Suomen markkinajohtaja myynnin tehostuksessa ja opetamme sinulle kaiken alusta pitäen. Etsimme siis ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolla on halu oppia uutta ja rohkeutta asettaa itselleen tavoitteita!

TARJOAMME SINULLE

  • Mahdollisuuden kehittää itsestäsi ajanvarauksen ammattilaisen
  • Kattavan valmennuskokonaisuuden kehittymisesi tueksi
  • Parhaat järjestelmät ja kattavan perehdytyksen 
  • Halutessasi mahdollisuuden opiskella liiketalouden ammattitutkinto oppisopimuksella
  • Sekä tietenkin koko Bookersin lähes 300 huipputyökaveria eri puolilta Suomea!
  • Epassi flexin sekä laajennetun työterveyshuollon koejan ylitettyä
  • Toimistomme sijaitsee Novapoliksella hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Luomme viikoittaisilla valmennuksilla jokaisesta Bookerslaisesta huippumyyjän ja osaamisen kehittyessä viemme Bookers-urapolulla aktiivisesti eteenpäin aina toinen toistaan haastavampiin myyntitehtäviin.

Yrityskulttuurimme on vahva ja nuorekas, käymme yhdessä urheilutapahtumissa ja vietämme usein hauskoja After Workeja. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan ja "me-henki" on läsnä niin työssä, kuin myös työn ulkopuolisissa aktiviteeteissa. 

Kuopion tiimistämme vastaa Tiina Silvera, joka omaa vahvan kokemuksen esihenkilötehtävistä, sekä onnistuneen tiimin johtamisesta Kuopiossa.  Älä siis aikaile, vaan hae joukkoomme jo tänään! 

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Kuopio

Palkka: Kiinteä kuukausipalkka 1700€/kk + provisiot. Tavoitepalkkaus 2200€-2400€/kk, parhaat tienaavat yli 2500€/kk. 

Lisätiedot:

Eveliina Mäki, Rekrytointivastaava 

Puh: 050 358 8901

[email protected]


 

Olemme vakavarainen yli 30 vuotta toiminut myyntipalveluyhtiö, mutta samalla myös kasvuyhtiö, joka työllistää tänä päivänä jo lähes 300 myynnin ammattilaista. Yrityskulttuurimme on vahva ja sen perusta nojaa siihen, että olemme mahdollisuuksien talo jokaiselle!

Tuomme nyt Savon sydämeen sen, mitä olemme jo onnistuneesti luoneet Helsinkiin.  Innostavan ja energisen työpaikan, jossa jokainen pääsee kehittämään omia myyntitaitojaan ja nauttimaan yhdessä onnistumisista!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti