Skip to main content

Välinehuoltaja Koivukylän välinehuoltoon

Vaihtelevat työtehtävät, vapaat viikonloput sekä innostava ja yhteisöllinen tiimi – tätä kaikkea ja paljon muuta on välinehuoltajan työ Koivukylän välinehuollossa. Hae meille ja olet mukana turvaamassa hoidon korkeaa laatua!

Etsimme välinehuoltajaa Koivukylän välinehuoltoon vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat potilaan tutkimuksessa ja hoidossa käytettyjen hoitovälineiden ja -laitteiden huoltotehtävät, kuten välineiden puhdistaminen, desinfiointi, sterilointi ja pakkaaminen. Aseptiikan ja potilasturvallisuuden turvaaminen ovat välinehuoltajana tärkeimpiä tehtäviäsi. Työtäsi rytmittävät rutiinit, mutta päiväsi vaihtelevat työtehtävien mukaan.

Työ alkaa 13.5.2024 tai sopimuksen mukaan aikaisemminkin. Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työkohde työsuhteen alkaessa on HUS Koivukylän välinehuolto.

Minkälaista on työskennellä Koivukylän välinehuollossa?

Olemme Koivukylän terveysaseman yhteydessä toimiva välinehuolto, jossa huolletaan pääasiassa Vantaan ja Keravan Hyvinvointialueen terveysasemien ja suun terveydenhuollon välineistöä. Työ on jaksotyötä ja sitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoroa). Viikonloput ovat vapaat.

Tutustu tästä välinehuoltajan työhön: https://youtu.be/eQz98ieJjBk 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä työssä pääset nauttimaan vapaista viikonlopuista sekä kehittämään osaamistasi välinehuollon parissa. Tarjoamme sinulle yksilöllisen ja kattavan perehdytyksen, jossa pääset sujuvasti työhön kiinni. Työyhteisömme tukee ja auttaa sinua työssäsi, joten et jää yksin.

Lisäksi tarjoamme sinulle

  • Epassin liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
  • työsuhde- ja loma-asuntojen vuokrauspalvelut
  • edullisen kuntosalin
  • tuetun työpaikkaruokailun

Tiesithän myös, että meillä voit saada jopa 38 lomapäivää vuodessa!

Mitä toivomme sinulta?

Toimit työssäsi aina potilasturvallisuus edellä, vastuullisesti ja tarkasti. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että moniammatillisesti tiimissä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Lisäksi arvostamme:

  • hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, sekä
  • kehitysmyönteistä ja joustavaa asennetta.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Välinehuoltajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Palkka

Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan, jolloin peruspalkka välinehuoltajan tutkinnon suorittaneella on 2 265,27 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi tulevat mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Kiinnostuitko? Hienoa – hakemuksen jättäminen on helppoa!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.4.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten toimithan ripeästi.

HUSissa olet elämäntyössä!

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Johanna Valkeavirta, p. 040 480 7764 

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me 2 500 Leikkaus- ja tehohoitokeskuksen ammattilaista työskentelemme erikoissairaanhoidon ytimessä. Vastaamme leikkausosastoista, anestesiatoiminnoista, aikuisten tehohoidosta ja välinehuollosta. Joukkoomme kuuluu perioperatiivisen hoitotyön ja tehohoitotyön ammattilaisia, anestesialääkäreitä ja välinehuoltajia. Toimimme useissa sairaaloissa ja välinehuollon yksiköissä Uudellamaalla.

Hae ennen 29.04.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Erityistyöntekijät
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Välinehuoltaja Koivukylän välinehuoltoon

HUS
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti