Skip to main content

Vanerin tuotannon oppisopimus

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme tulevaisuuden vaneriammattilaisia toistaiseksi voimassa olevaaan työsuhteeseen UPM Savonlinnan vaneritehtaalle kaksi vuotta kestävään oppisopimusohjelmaan. Tammikuussa 2024 alkavaan oppisopimusohjelmaan valituille tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.  

 

Lue lisää UPM:n oppisopimuksesta: www.upm.fi/oppisopimus 

 

 

Terveiset tulevalta työkaverilta 

 

‘’UPM:n vaneritehtaalla työskentelevä, aiemmin 20 vuotta asiakaspalvelutehtävissä työskennellyt Sanna Matinen kertoo koulutuksesta näin: Arvostan palkallista käytännön koulutusta, koska en varsinaisesti ole mikään koulunpenkillä istuja. Vaikka olin pitkään ollut toisella alalla, pääsin haastatteluun ja koulutukseen. Nyt minulla on vakituinen työpaikka vanerityöntekijänä.’’  

 

 

Mitä teet  

 

UPM tarjoaa sinulle mahdollisuuden kouluttautua vaneriammattilaiseksi pääosin käytännön työn kautta. Koulutuspolkusi vaneriammattilaiseksi toteutetaan oppisopimuksella, jossa suoritat puuteollisuuden ammattitutkinnon.  

 

Teoriakoulutuksista vastaavat UPM:n omat asiantuntijat ja ulkopuoliset ammattilaiset. Pääset työskentelemään vanerin valmistuksen eri vaiheissa ja varmistamaan, että asiakkaat saavat laadukkaita WISA®-vanereita sovitusti. Voit tutustua tarkemmin vanerinvalmistusprosessiin seuraavasta linkistä: https://youtu.be/9ZRXdpqTxos 

 

 

Työajat 

 

Vaneritehtaan työaikamuoto on keskeytyvä kolmivuorotyö. Vuoron pituus on kahdeksan tai kaksitoista tuntia. Kahdeksan tunnin vuoroissa töitä tehdään viikoittain viitenä päivänä, aamuvuorossa klo 06–14, iltavuorossa klo 14–22 tai yövuorossa klo 22–06, vapaapäivät sijoittuvat viikonlopuksi. Kahdentoista tunnin vuoroissa vuorokierto on kaksi tai kolme aamuvuoroa klo 06–18, vapaapäivä ja kaksi yövuoroa klo 18–06, näiden jälkeen on neljä vapaapäivää. 

 

 

Kuka olet 

  • Sovit UPM tiimiin, jos olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja motivoitunut kehittymään vaneriosaajaksi. Sinulla on hyvä asenne, yhteistyövalmiudet ja itsenäinen ote työntekoon 

  • Olet täysi-ikäinen sekä sinulla on valmius tehdä kolmivuoro- ja viikonlopputyö 

  • Suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on edellytyksenä työssä ja työyhteisössä toimimiselle 

  • Sinulla on jo jokin ammatillinen peruskoulutus tai työkokemusta muutaman vuoden ajalta 

  • Kaikki aiempi työkokemus tehdastyöstä katsotaan eduksi 

  • Mikäli olet suorittanut jo puuteollisuuden ammattitutkinnon, voimme palkata sinut suoraan tehtävii 

 

 

Palkka 

 

Työtehtävän palkkaus muodostuu kolmesta osa-alueesta: työn vaativuuden mukaisesta osasta, henkilön työsuoritukseen perustuvasta henkilökohtaisesta osasta ja tuotannollisesta osasta. Oppisopimusoppilaan palkkaus perustuu paikalliseen palkkaussopimukseen ja kehittyy sekä osaamisen kasvun että henkilökohtaisen suorituksen mukaan. Tämän lisäksi henkilöstö on UPM:n kannustepalkkiojärjestelmän piirissä. 

 

  

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Turvallisuus ja hyvinvointi – Turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Välitämme jokaisesta työntekijästä ja heidän hyvinvoinnistaan. Asetamme etusijalle kaikkien työntekijöidemme turvallisuuden niin, että jokainen pääsee töistä kotiin turvallisesti.  

  • Merkityksellinen työ – Teemme työmme ammattitaitoisesti ja ylpeydellä, tuottaen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Yhteisömme perustuu vahvaan tiimihenkeen ja sitoutumiseen. 

  • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppia ja kasvaa urasi aikana. 

  • Huolenpito ihmisistä ja ympäristöstä – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneita kunnianhimoisiin kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja jatkamme riman nostamista korkeammalle. Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!    

  

  

Lisätietoa 

  

Lisätietoja oppisopimusohjelmasta antaa tuotantopäällikkö Jarno Luukkanen, [email protected] tai puh. +358405784048. 

  

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.10.2023. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. 

  

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: [email protected] tai puh. +358204146600. 

  

UPM on tupakoimaton työpaikka.  

  

  

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 539 miljoonaa euroa vuonna 2022, ja sen palveluksessa on noin 2 000 henkilöä. – www.wisaplywood.fi 

  

  

#LI-DNI 

UPM-Kymmene vaikuttavuus

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for UPM-Kymmene

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko UPM-Kymmene Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vanerin tuotannon oppisopimus

UPM
Savonlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti