Skip to main content

Vanhempi rikoskonstaapeli (08.05)

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen operatiivisessa tukiyksikössä on avoinna vanhemman rikoskonstaapelin 08.05 virka. Viran sijoituspaikka on Vantaa (Rahtitie 1).

Vanhemman rikoskonstaapelin tehtävänä on toimia poliisilaitoksen päätoimisen tarkkailuryhmän jäsenenä. Tarkkailuryhmä suorittaa muuta poliisitoimintaa tukevia vaativan tarkkailun tehtäviä laajalti Etelä-Suomen alueella ja sen pääpaino on ammattimaisen ja järjestäytyneen rikollisuuden torjunnassa. Tarkkailuryhmä lisäksi koordinoi poliisilaitoksen tarkkailutoimintaa sekä vastaa sen kehittämisestä.

Säädetyt kelpoisuus- ja kielivaatimukset

Viran kelpoisuusehdoista on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n 1 momentin 18 kohdassa. Vaatimuksena on poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Kielitaitovaatimukset

  • Ruotsi
    • Suullinen osaaminen: Tyydyttävä
    • Kirjallinen osaaminen: Tyydyttävä
  • Suomi
    • Suullinen osaaminen: Hyvä
    • Kirjallinen osaaminen: Hyvä

Hakijalta odotamme

Hakijalta toivotaan riittävää kokemusta poliisin erilaisesta operatiivisesta toiminnasta sekä ajantasaisia ammatillisia tietoja ja taitoja. Tehtävä edellyttää erityisen vahvaa sitoutumista, motivaatiota sekä joustavuutta. Valinnassa painotetaan lisäksi hyviä yhteistyö- sekä ongelmanratkaisutaitoja. Haastatteluvaiheeseen etenevien hakijoiden osalta osaamista testataan soveltuvuuskokeella.

Tarjoamme sinulle Tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä työnantajan osittain tukeman työpaikkaruokailun (ePassi). Työtehtävän luonteesta riippuen työntekijällämme on mahdollisuus joustaviin työaikamuotoihin. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin mm. järjestämällä virkistys- ja liikuntatilaisuuksia sekä luomalla mahdollisuudet työkunnon ylläpitoon. Selvitykset

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Turvallisuusselvitys sisältää myös ulkomaansidonnaisuuksien selvittämisen.

Yhteystietomme

Jani Pulakka
Rikoskomisario
p. 0295 436 447

Hakemuksen lähettäminen

Toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisinä Valtiolle.fi-palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi kirjaamon postiosoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Kirjeen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

  • Itä-Uudenmaan poliisilaitos kirjaamo

    PL 98
    01301 Vantaa

  • Työnantaja

    Poliisissa eri alojen ammattilaiset tekevät yhteiskunnan turvallisuuteen vaikuttavaa työtä. Monipuolisessa ja laajassa organisaatiossamme on erilaisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittymiseen. Meidän toimintaamme ohjaavat eettiset periaatteet, minkä lisäksi olemme arvojemme mukaisesti palvelevia, oikeudenmukaisia, osaavia ja pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista.

    Jokainen meistä vaikuttaa siihen, että poliisi on kaikkien turvaaja, kaikkina aikoina. Itä-Uudenmaan poliisilaitos on yksi Suomen vilkkaimmista paikallispoliisilaitoksista. Toimimme viidentoista kaupungin ja kunnan alueella Vantaalta Mäntsälään ja Nurmijärveltä Loviisaan. Alueemme erityispiirteitä ovat vahva kaupungistuminen, maan vilkkaimmat valtaväylät, lentoasema Helsinki-Vantaa, Kilpilahden öljyjalostamo ja Loviisan ydinvoimala. Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti, ja meidän on muututtava sen mukana.

    Arvostamme uusia näkökulmia, halua kehittyä ja kehittää sekä kykyä kohdata palvelevalla asenteella niin asukkaat kuin sidosryhmien edustajat. Laitoksellamme on noin 840 työntekijää, jotka turvaavat alueellamme asuvan lähes 600 000 ihmisen arkea. Kohtaamme heitä valvoessamme järjestystä ja turvallisuutta, tutkiessamme rikoksia ja käsitellessämme lupa-asioita. Toimialueeltamme löytyy niin vilkkaita kasvukeskuksia kuin vehreitä maaseutukuntia, mikä vaatii meiltä kykyä ratkoa monenlaisia turvallisuusilmiöitä.

    Itä-Uudenmaan poliisilaitos tarjoaa oppeja turvallisuus-viranomaisen toiminnasta ja ammatillista kasvua niin poliisi- kuin siviilitehtävissä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle on rakenteilla kokonaan uusi pääpoliisi-asema Jokiniemeen, pääradan varteen, hyvien kulkuyhteyksien päähän. Pääpoliisiasemahankkeen mukana ensimmäisenä valmistuu poliisivankila, jonka käyttöönotto on alustavien suunnitelmien mukaan alkuvuodesta 2024.

    Sijainti
    Vantaa

    Voit tehdä työtä jossain seuraavista toimipisteistämme

  • Vantaan pääpoliisiasema
    Rahtitie 1
    01530 Vantaa
  • Tutustu työnantajaan Perustiedot

    Muut tehtävään liittyvät tiedot

  • Tehtävän taso: Toimeenpaneva taso
  • Etätyö: Ei mahdollisuutta työskennellä etänä
  • Virka perustettu: Virka on viraston yhteinen.
  • Työaikamuoto: Jaksotyöaika
  • Koeaika: Tehtävässä voidaan noudattaa max 6 kk koeaikaa.
  • Palkkauksen peruste: Vaativuustaso 08.05, jonka peruspalkka on 2876,23 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista työsuoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, pääkaupunkiseutulisää, olosuhdeosalisää 2% sekä mahdollista kokemusosaa 0-14 % peruspalkasta. Poliisihallinnon ulkopuolelta tulevalla henkilökohtainen suoritusosa on virkasuhteen alkaessa 10 % peruspalkasta (suoritusarviointi tehdään 3-6 kk:n kuluttua aloituksesta).
  • Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti