Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastonhoitaja

Me Yarassa tuotamme ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osallistumme globaalien haasteiden kuten ruoan ja luonnonvarojen riittävyyden sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen kannattavasti ja vastuullisesti.

Yaran Siilinjärven tehtailla tuotetaan lannoitteita ja fosforihappoa. Lisäksi meillä on Länsi-Euroopan ainoa toimiva fosfaattikaivos. Siilinjärven tehtailla työskentelee noin 400 osaajaa.

Haemme Siilinjärvelle määräaikaista VARASTONHOITAJAA

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus ja kestää n. vuoden

Vastuut

Varasto palvelee kaikkia tehtaan ja kaivoksen toimintoja. Olemme tärkeä tuotannon tukiorganisaatio, joka vastaa kunnossapidon varaosien varastoinnista sekä materiaaliketjun hallinnasta yhdessä hankinnan kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm. tavaroiden vastaanottoa, luovutusta, keräilyä, lähetyksiä, inventointia, varastojärjestelyä ja sisäistä kuljetusta. Käytät päivittäin SAP-toiminnanohjausjärjestelmää sekä Microsoft Office-sovelluksia. Olet myös omalta osaltasi kehittämässä työhösi liittyviä toimintaprosesseja.

Edellytykset

  • Arvostamme alaan liittyvää työkokemusta ja koulutusta
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Olet oma-aloitteinen, joustava ja pystyt työskentelemään tiimissä sekä itsenäisesti
  • Myönteinen asenne jatkuvaan parantamiseen ja erityisesti työturvallisuuteen
  • Kokemus trukilla ja pyöräkoneella ajosta sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Hankintapäällikkö Sami Soininen, p. 050 532 4600 (kesäkuun ajan)
Varastopäällikkö Jani Ollikainen, p. 040 581 0154 (heinäkuun ajan)

Henkilöstöpäällikkö Pia Nykvist-Lindström, p. 040 749 1047

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 16.7.2023 mennessä www.yara.com/careers kautta.

Monimuotoisuus lisää osaamista

Yara on sitoutunut luomaan monimuotoisen ja osallistavan työympäristön. Olemme ylpeitä siitä, että työnantajana tarjoamme tasavertaiset mahdollisuudet kaikille. Uskomme, että monimuotoisen ja osallistavan työympäristön luominen on sekä oikea että fiksu tapa toimia. Tämän saavuttamiseksi Yara on ottanut monimuotoisuuden ja osallistamisen (D&I) yhdeksi top 7 strategisista toimenpiteistä ja lisäksi yli 400 työntekijäämme ympäri maailman kuuluu D&I-lähettiläiden verkostoon.

Yara Suomi vaikuttavuus

Yara Suomi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Yara Suomi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Yara Suomi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Yara Suomi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti