Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä, Konecranes

TYÖTEHTÄVÄ
Etsimme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle Hyvinkään varaosavarastolle varastotyöntekijää. Varaosavaraston tehtävänä on toimittaa asiakkaan tilaamat varaosat nopeasti ja tilauksen mukaisesti eri puolille maailmaa. Tärkeää on toimitusten oikea-aikaisuus sekä toimitusten oikea sisältö. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin liukuvalla työajalla klo 6-18 välillä, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa ja kestävät vuoden loppuun saakka. Työsopimus kirjataan Adeccon kanssa.

MITÄ TARJOAMMME
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä, saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen. Mahdollistamme myös tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kerryttää osaamistasi. Työnantajanasi tarjoamme myös sinulle oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa.

TOIVOMME SINULTA
Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja motivaatio. Työssä tarvitset työntömastotrukkitaitoja sekä kokemusta SAP:sta. Työpersoonaltasi olet omatoiminen ja itsenäinen sekä rohkea kysymään ohjeita tarvittaessa. Odotamme sinulta tiimityötaitoja ja joustavuutta varaston aukioloajoista johtuen. Olet valmis toimimaan joustavasti varaston eri tehtävissä tarpeen vaatiessa ja auttamaan eri työpisteitä työkuorman vaihtelun mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ
Heräsikö kiinnostuksesi?
Jätä hakemuksesi nettisivujemme www.adecco.fi kautta pikimmiten, mutta viimeistään 31.3.2024 mennessä.
Huomiothan, että haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan löydyttyä. Jos sinulla herää kysymyksiä, sinua auttaa Adeccon Sari Lehtonen p. 040 630 8143 tai [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sari Lehtonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä, Konecranes

Adecco
Hyvinkää
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti