Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijöitä Pennalaan

Haemme Pennalaan logistiikkatyöntekijöitä

Tarjoamme monipuolisia logistiikka-alan töitä Pennalan alueella sijaitsevassa yksikössä. Töitä on alustavasti tarjolla syyskuun loppuun asti, mutta hyville tekijöille myös jatko on mahdollinen. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville aamu- ja iltavuoroon klo 6-14 ja 14-22, joten sinulla tulee olla valmius työskennellä molemmissa vuoroissa. Vuorotyöstä johtuen työpaikalle voi olla haastava kulkea julkisilla, joten oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä.

Työtehtävänä on pääsääntöisesti äänikeräily, mutta työtehtäviin voi kuulua myös muita tehtäviä kuten vastaanottoa, pakkaamista, tavaroiden lähettämistä ja lajittelua. Tehtävässä menestyt reippaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Mahdollisuutena on kasvattaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan. Palkkaus on kaupan (varasto) TES:n mukainen.

Kerrothan hakemuksessasi tarkasti, mitä odotat tulevalta työltä ja millainen on logistiikka-alan osaamisesi. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä. Kerro myös hakemuksessasi, kuinka monta vuoroa pystyisit tekemään viikossa.

Tarjoamme sinulle:

- Transval Akatemian koulutukset

- työhyvinvointisäätiön palvelut

- laadukkaat työvaatteet

- alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Odotamme sinulta:

- Haluat oppia uutta ja kehittyä #asenneratkaisee

- Hyvää suomen kielen taitoa

- Tiimityöskentelytaitoja

- Täysi-ikäisyyttä

- Hyvää fyysistä kuntoa

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

Niina Lahti

Rekrytointikoordinaattori

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Niina Lahti
[email protected]
Työpaikan osoite: Pennala, 16320 PENNALA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 31.01.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 18.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11796521

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti