Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Opinmäen pk

Etsimme Opinmäen päiväkodin erityisryhmään erityisopettajaa. Jos sinulla on lämmin sensitiviinen kasvatusote, pedagogista ymmärrystä ja erityispedagogista osaamista, tule meille töihin! Opinmäen päiväkodissa toimii kahdeksan lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 13 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 9 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Espoon Suurpellossa Opinmäen kansainvälisen kampuksen yhteydessä.

Erityisryhmässä työskentelet 13 lapsen ryhmässä. Työkavereiksesi saat varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan. Ryhmän lapset ovat iältään 3-6-vuotiaita.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Opinmäen päiväkoti, Lillhemtintie 1,
02250 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme erityispedagogiikan osaamista ja tuntemista, hyviä tiimityötaitoja ja kiinnostusta tehdä moniammatillista yhteistyötä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Larissa Strodel-Paananen, [email protected] ja 0401902698.
Työpaikan osoite: Lillhemtintie 1, 02250 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2961,63 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2023 - 31.12.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 28.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-236-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 30.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11814077

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Opinmäen pk

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti