Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Haemme Kuutamon päiväkotiin vuorotyöhön varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 31.7.2023 - 30.6.2024. Toivomme löytävämme vuorotyöstä kiinnostuneen, aktiivisen ja oma-aloitteisen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vahvistamaan nykyistä työporukkaamme.

Kotiryhmänäsi toimii sijaisuuden aikana 1-3-vuotiaiden ryhmä. Vuoropäiväkodissa saat kuitenkin työskennellä eri ikäisten lasten kanssa ja pääset hyödyntämään osaamistasi monissa eri kohdissa päivää toisinaan myös pienemmän lapsiryhmän kanssa. Toivomme, että arvostat hyvää ja lämmintä vuorovaikutusta sekä aitoa läsnäoloa lasten kanssa.

Lastenhoitajana huolehdit yhdessä muiden työntekijöiden kanssa lasten hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta sekä tuet lapsia leikissä ja arjen askareissa koko varhaiskasvatuspäivän ajan. Tärkeä osa työtäsi on lasten kehityksen havainnointi, dokumentointi ja arviointi sekä tiivis yhteydenpito vanhempien kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvattajien kanssa huolehdit siitä, että päiväkodissamme on positiivinen ilmapiiri, jossa lasten on turvallista kasvaa, kehittyä ja oppia.

Kuutamon päiväkoti sijaitsee Olarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä luontoa. Syksyllä 2023 päiväkodissamme toimii 6 lapsiryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Tarjoamme varhaiskasvatusta viikon jokaisena päivänä klo 5:30-22 välillä perheiden ilmoittaman tarpeen mukaan. Työvuorosi ajoittuvat myös tälle aikavälille.

Tervetuloa joustavaan, auttavaiseen ja huumorintajuiseen työyhteisöömme! Olethan rohkeasti yhteydessä mikäli tehtävään liittyen herää kysymyksiä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kuutamon päiväkoti, Täysikuu 5
Työaika: 38 h 15 min/viikko ( vuorotyö)
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme mahdollisuutta työskennellä 5.20-22.10 välille ajoittuvissa työvuoroissa ma-su välillä. Edellytämme kykyä tiimityöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Lisäksi kehittämismyönteisyys sekä tiimityötaidot ovat valttia.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1803-23/fi_FI
Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Tiina Huikkonen 0406369159
Työpaikan osoite: Täysikuu 5, 02210 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2 389,49 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 19.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1803-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 05.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f5fec2d8-6464-4f89-99ee-43422dafa527

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti