Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei lastenhoitaja, haluatko löytää uuden kulman ammattitaidostasi inklusiivisessa varhaiskasvatuksessa, jossa jokaisen lapsen vahvuudet nousevat esiin? Tule Leppäsillan päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa vakinaiseen tehtävään Leppäsillan päiväkotiin. Päiväkodissamme on seitsemän eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Haemme lastenhoitajaa työskentelemään 1-4 vuotiaiden ryhmään. Ryhmä tulee siirtymään Keran päiväkotiin 2.1.2024 alkaen väistöön.

Lastenhoitajan tehtävänä on toteuttaa lapsiryhmän varhaiskasvatusta yhdessä lapsiryhmän muun henkilöstön kanssa. Lasten osallisuuden varmistaminen, ryhmäytymistaitojen ja leikin tukeminen ovat keskeisiä työtehtäviä. Lasten varhaiskasvatussuunnitelmat toimivat pedagogiikan suunnittelun pohjana tiimityössä. Toimintaa eriyttämällä voimme tarjota kaikille lapsille sopivia haasteita ja onnistumisen kokemuksia.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Leppäsillan päiväkodin toiminnassa näkyy vahvana liikunta, leikki sekä jokaisen lapsen yksilöllinen huomioiminen jokaisena päivänä. Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Tehtävään edellytetään joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja.

Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian!

Arjen työssä sinua tukevat ryhmän/päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat. Työyhteisössämme pidämme yllä positiivista ilmapiiriä, jossa kaikki saavat toteuttaa työtä omia vahvuuksia hyödyntäen ja toisia tukien.

Työpaikan nimi ja osoite: Leppäsillan päiväkoti, Pääskyskuja 11 A (Keran päiväkoti väistö), 02620 Espoo.
Työaika: 38 h 15 min/viikko.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme tehtävässä joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Luemme eduksi aiemman työkokemuksen alalta.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2922-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Marika Jaamala, [email protected], puh. 040 636 9596.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim.erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi [email protected]. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.
Työpaikan osoite: Pääskyskuja 11 A, 02620 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2389,49 €/kk
Työ alkaa: 02.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.11.2023 13:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2922-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 960fffd1-cb61-40ea-8b4d-971c12e25230

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.11.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti