Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Siikaisten kunta sijaitsee Pohjois-Satakunnassa keskellä ei mitään, mutta lähellä kaikkea!
Kunnan asukasluku on noin 1300. Kesällä väkimäärä kasvaa huomattavasti kesäasukkaiden muuttaessa mökeilleen.

Noin viidenkymmenen henkilön organisaatiossamme esihenkilöt ovat lähellä ja vuorovaikutus sujuvaa. Suhtaudumme myös myönteisesti kouluttautumiseen.

Panostamme työhyvinvointiin tarjoamalla työntekijöillemme maksuttomia liikuntamahdollisuuksia esimerkiksi tennis, kuntosali, sup-lautailu ja sulkapallo. Kunnassamme on vilkasta yhdistystoimintaa ja mukavasti harrastusmahdollisuuksia, joten vapaa-aikasi voit viettää nauttien vaikkapa upeista luontoelämyksistä useiden vesistöjemme äärellä.

Tervetuloa Siikaisten kuntaan viipymään ja viihtymään!

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN TOIMI

Hei sinä mukava, huumorintajuinen, joustava ja "luonnikas" varhaiskasvatuksen opettaja. Siikaisten päiväkoti Pikku-Santrassa olisi avoimena vakituinen paikka juuri sinulle, joka pidät työskentelystä pienessä ryhmässä ja pienten 1 - 3-vuotiaiden lasten kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajan ensimmäinen sijoituspaikka on edellä mainitun ikäryhmän päivähoitoryhmä, jossa on noin 10 lasta ja tiimin jäseninä sinun lisäksi kaksi lastenhoitajaa. Päiväkodissa toimii myös vanhempien lasten ryh-mä (3 - 5-vuotiaat), jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja, kaksi lastenhoitajaa ja osan työajastaan myös päiväkodin johtaja.

Päiväkoti on perustettu vuonna 1990 ja nykyiset tilat ovat valmistuneet vuonna 2006. Päiväkodin toimintaympäristö mahdollistaa monipuolisen toiminnan ja pihapiiri ja lähiympäristö tarjoavat turvalliset ja hyvät mahdollisuudet leikkiin ja liikuntaan kaikkina vuodenaikoina.

Kelpoisuusvaatimukset

Varhaiskasvatuslain 6 luvun 26 §:säädetään varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuudesta seuraavaa: Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi varhaiskasvatuksen opettajan toimeen on kelpoinen henkilö, jolla on varhaiskasvatuslain 14 luvun 75 §:ssä säädetyn henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus.

Muuta valintaan liittyvää

Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus ovat OVTES:n mukaiset. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään vakinaisesti valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saannista.

Lisätiedot

Lisätietoja haettavana olevasta varhaiskasvatuksen opettajan toimesta antaa rehtori-sivistystoimenjohtaja Jari Tuuri, 044-7201 041 ja sähköposti [email protected] ja päiväkodinjoh-taja John Söderbacka, 044-7201072 ja sähköposti [email protected].

Hakuaika ja hakemusten jättäminen

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään maanantaina 7.5.2024 klo 15.00 sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen Siikaisten kunta, rehtori-sivistystoimenjohtaja Jari Tuuri, Kankaanpääntie 1A, 29810 SIIKAINEN.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja kopiot kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta.

Tutustu tehtävään TE-live -lähetyksen kautta! Lähetyksessä päiväkodin johtaja John Söderbacka kertoo tehtävästä, työyhteisöstä ja päiväkodista tarkemmin. Löydät lähetystallenteen osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/1IFThbR1K tai https://www.youtube.com/watch?v=QT0J3FkVAp0

Yhteystiedot: Jari Tuuri, rehtori-sivistystoimenjohtaja, [email protected], 044-7201041
Työpaikan osoite: Kankaanpääntie 1 A, 29810 Siikainen
Palkkaus: OVTESin mukainen
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/0f034fe9-9...
Ilmoitus jätetty: 16.04.2024 09:32
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0f034fe9-9821-4041-b39a-26f347db7897

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti