Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Paapuurin päiväkoti

Hei varhaiskasvatuksen opettaja! Paapuurin lapset toivovat, että juuri sinä tule meille töihin! Erityisesti, jos olet hyvä halaamaan, kuuntelemaan, opettamaan, piirtämään ja pelaamaan. Huolehdit, etteivät lapset mene metsään yksin ja sinulla on sydäntä. Leikit mielelläsi ja laitat "Parane pian!" viestejä.
Erityisesti olemme kiinnostuneita sinusta, jos sydämesi sykkii luontokasvatukselle ja haluat työskennellä meidän luntoryhmässä.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Paapuurin päiväkotiin.

Paapuuri sijaitsee rauhallisella alueella Saunalahdessa hyvien ulkoilumahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Päiväkotimme vieressä on metsä, mitä luontoryhmämme sekä päiväkotimme muut lapsiryhmät hyödyntävät viikoittain.

Päiväkodissamme on tällä hetkellä 8 eri ryhmää 0-5-vuotiaille lapsille sekä esiopetusta. Henkilöstöömme kuuluu 13 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 10 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Meillä on myös 2 varahenkilöä, jotka sijaistavat henkilökunnan lomia ja äkillisiä poissaoloja.
Työkaveriksi saat koulutettuja, ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia. Pidämme osaamistamme aktiivisesti yllä erilaisin lisäkoulutuksin. Henkilöstötilanteemme on tällä hetkellä hyvä!

Teemme töitä tosissamme, mutta emme vakavissamme. Me viihdymme työssämme! Paapuuri tarjoaa työhönsä sitoutuneen työyhteisön, jossa arjen sujuvuutta helpottavat hyvät työyhteisön sopimukset ja toimintatavat joita arvioimme ja päivitämme säännöllisesti.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti lapsilähtöisyys, ajatusten ja ideoiden jakaminen sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Meille on tärkeää lapsen hyvinvointi ja aikuisen sensitiivinen läsnäolo. Vahvistamme tällä hetkellä Hyveitä ja Huomaa Hyvä asioita.

Odotamme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka kehittää mielellään uusia toimintatapoja lapsiryhmän tarpeita ajatellen. Jos sinulla on vahva ymmärrys ja näkemys lapsuuden ainutlaatuisuudesta sekä opettajan työn tärkeydestä kaiken ikäisten lasten kanssa ja hyvä paineensietokyky, niin olet etsimämme henkilö. Sovit työyhteisöömme, jos olet huumorintajuinen ja sinulta löytyy tilannetajua sekä sopivasti joustoa.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Voimme sopia työsuhteen aloittamisesta joustavasti.

Työpaikan nimi ja osoite: Paapuurin päiväkoti, Paapuuri 3, 02330 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoa ja ratkaisukeskeistä asennetta.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa
varhaiskasvatusyksikön johtaja, Tuija Rinta-Hiiro p. 043-8273148, [email protected]
Työpaikan osoite: Paapuuri 3, 02330 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2 762,94 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 18.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-778-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 31.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11913382

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti