Skip to main content

Vastaanottovirkailija, Solo Sokos Hotel Helsinki

Vastaanottovirkailijaksi Solo Sokos Hotel Helsinkiin

Keväällä 2022 avattu uusi Solo Sokos Hotel Helsinki on tyylikäs kumarrus Helsingille ja sen urbaanille eleganssille. Hotelli Helsingin uusi aikakausi hakee inspiraationsa pääkaupungin väreistä, sen tunnelmasta ja ikonisista yksityiskohdista. Solo Sokos Hotel Helsinki on luotu ihmisille, jotka janoavat kaupungin vilkkautta, elämäntyyliä ja yksilöllisiä kokemuksia.

Haemme Helsingin eleganssia sykkivään Solo Sokos Hotel Helsinkiin vastaanottovirkailijaa. Vuorossasi toimit vastaanoton, baarin ja aulan monipuolisissa tehtävissä.

Olet ystävällinen ja neuvokas hotellialan ammattilainen, ja haluat hurmata vieraamme joka päivä. Palvelumme on aina laadukkaan välitöntä ja autamme tiimissä toinen toistamme onnistumaan.

Sydämesi sykkii Helsingille. Me Hesarilla tiedämme kaupungin parhaat paikat, ja vinkkaamme niistä myös vieraillemme. Valloitamme ihmiset hyvän musiikin, palvelun, ruoan ja juoman avulla – pala palalta, siemaus siemaukselta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE: 

  • Monipuoliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi
  • Sokotelin ammattitaitoisen työyhteisön tuen
  • Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut
    • ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
    • kattavat työterveyspalvelut
    • normaalia laajemman vakuutusturvan
  • Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet

MITÄ ODOTAMME SINULTA: 

  • Halua luoda odotukset ylittäviä palvelukokemuksia vieraillemme jokaisessa kohtaamisessa omalla persoonallisella tavallasi 
  • Ystävällistä ja neuvokasta asennetta sekä joustavuutta 
  • Valmiutta työskennellä eri vuorokauden aikoina 
  • Hyviä kommunikointitaitoja tiimissä
  • Aiempaa työkokemusta vastaanoton työtehtävistä. Mikäli sinulle ei ole vielä karttunut kokemusta baarin työtehtävistä, koulutamme sinut tarvittaessa hotellialan moniosaajaksi.

Klikkaa tästä ja katso videolta mitä Sokotelilaisuus hotelleissamme tarkoittaa!

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työaika on 60 h/3 vko. Aloitus sopimuksen mukaanJos innostuit, täytä hakemus viimeistään 06.05.2024. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Vastaanottovirkailija--Solo-Sokos-Hotel-Helsinki_R-27629

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Satu Karhumäki. Satun tavoitat sähköpostilla [email protected]

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen. Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa kahtatoista Sokos- ketjun hotellia ja seitsemää Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. Sokotel on savuton työpaikka.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti