Skip to main content

Viheraluesuunnittelija

Haemme Mikkelin kaupungille viheraluesuunnittelijaa 1.8.2024 alkaen tekemään kanssamme Mikkelistä tulevaisuuden ilmastoviisaan, kestävästi kehittyvän, historian perustalle rakentavan, luontoa kunnioittavan viherkaupungin.

Tarjoamme kiinnostavan, monipuolisen tehtävän. Työhösi kuuluu asumisen ja toimintaympäristön palvelualueen toimialaan kuuluvien viher- ja muiden yleisten alueiden sekä hulevesialueiden suunnittelutehtävien pääsuunnittelijana toimiminen. Suunnittelu tehdään vuorovaikutuksessa asukkaiden, sidosryhmien ja eri yksiköiden kanssa. Tehtävä sisältää myös ryhmäkasvien suunnittelua, urakka-asiakirjojen valmistelua, suunnitelmien tilaamista ja konsulttien ohjausta, lisäksi vihervalvontatehtäviä ja asiantuntijalausuntojen antamista vihrealaa koskevista hankkeista. Tehtävässä tarvitaan viher- ja ympäristösuunnittelun ja niihin liittyvien suunnitteluohjelmien hallintaa. Toivomme, että sinulla on B-ajokortti.

Kelpoisuusvaatimuksena on hortonomin ammattikorkeakoulututkinto tai entisen koulutusjärjestelmän mukainen puutarhaopiston tutkinto. Viran hoito edellyttää useiden vuosien kokemuksen viheraluesuunnittelusta, eduksi katsotaan myös vihervalvojakoulutus.

Työaika on toimistotyöaika 36 h 15 min viikossa. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Mikkelin kaupunki mahdollistaa henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta. Työaikamme ovat joustavat ja meillä on osittainen etätyömahdollisuus.

Olemme jatkaneet viran hakuaikaa 31.5.2024 klo 15.00 saakka. Jo aiemmin hakemuksensa jättäneet ovat edelleen mukana rekrytointiprosessissa. Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset sekä referenssit tehdyistä suunnittelutöistä. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Yhteystietomme

kaupunginpuutaruri
Marko Vuorinen
044 794 3230
marko.vuorinen(at)mikkeli.fi
kaupungininsinööri
Pekka Kammonen
044 794 3222
pekka.kammonen(at)mikkeli.fi

Tietoa organisaatiosta

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta. Arvomme ovat reilu, rohkea ja rakentava. Mikkeli on vahvan historian omaava kaupunki, jonka viheralueet ovat kuuluisat kauneudestaan, monipuolisuudestaan ja toimivuudestaan.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.000 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 52.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Sijainti
Maaherrankatu 9-11
50100 Mikkeli

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Viheraluesuunnittelija

Mikkeli
Hybridityö

Julkaistu 30.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti