Skip to main content

Viriketoiminnan ohjaaja, Myllärin Paja, Kolpene

Viriketoiminnan ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä Myllärin Pajan päiväaikaiseen toimintaan!

Lapin hyvinvointialueella on haettavana viriketoiminnan ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 29.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Viriketoiminnan ohjaajan tehtävät sijoittuvat Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen Myllärin Pajan päiväaikaiseen toimintaan Rovaniemelle, joko Pajatiimiin tai Varastotiimiin. Viriketoiminnan ohjaaja työskentelee Myllärin Pajalla päiväaikaisessa toiminnassa kehitysvammaisten, autismin kirjon, ja neuropsykiatrisista häiriöistä kärsivien henkilöiden parissa erilaisten ryhmien tai pajojen vetäjänä. Tehtävään kuuluu puun työstäminen käsin ja koneellisesti sekä puutyökoneiden huollosta huolehtiminen.

Myllärin Paja tarjoaa

- monipuolisen työympäristön ja yhteisöllisen työyhteisön ympärillesi

- mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi

- koulutusta tehtävään

- työyhteisön omaa TYKY-toimintaa

- Smartum-henkilöstöetuuden ja lomamajojen käyttömahdollisuuden.

Tehtävässä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien hallinta sekä neuropsykiatrinen koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme, että tehtävään valitulla on hygieniapassi.

Pätevyysvaatimuksena viriketoiminnan ohjaajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto ja toiseen asteen toiminnan ohjaukseen soveltuva koulutus sekä tarvittava erityisosaaminen.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen ja LAPHA:ssa voimassaolevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 30.4.2024 klo 15.00 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.

Lisätietoa Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksesta löytyy www.kolpene.fi tai www.lapha.fi. Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.kolpene.fi

Yhteystiedot

Tiedustelut sähköpostilla palveluvastaava Minna Orajärvi [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti