Skip to main content

In vitro tutkimusassistentti, Kipututkimus

Tehtävän kuvaus
Orion on aloittanut kasvumatkan ja vahvistamme osaajajoukkoamme. Orionin kipututkimusyksikkö hakee in vitro tutkimusassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.
Päätehtävänä on in vitro tutkimusten läpivienti ja osallistuminen yksikön teknillisten valmiuksien kehittämiseen ja uusien teknologioiden käyttöönottoon yhdessä ryhmän muiden jäsenten kanssa laadusta tinkimättä.
Rooli sisältää ainakin seuraavia työtehtäviä:

Soluviljely, soluviljelulaboritorion ylläpitoon liittyvät tehtävät, molekyylibiologian tekniikat ja yleisimmät laboratoriomenetelmät ja -laitteet, kuten kuoppalevylukijat ja kuvantamislaitteet
Erilaisten farmakologisten in vitro tekniikoiden käyttäminen paikallisten ohjeiden mukaan
Avustaminen tutkimusten suunnittelussa ja niiden toteuttamisessa
Tutkimustulosten ja tutkimuksen eri vaiheiden tarkka kirjaaminen hyvien käytäntöjen mukaisesti ja hyvän työnlaadun takaaminen
Työskentely läheisessä yhteistyössä tutkijoiden ja muiden in vitro tutkimusassistenttien kanssa päivittäin
Työskentely itsenäisesti niin tutkijoiden kuin esihenkilön tukemana

Yksikön kuvaus
Kipututkimusyksikkö toimii Innovative Medicine tutkimusorganisaatiossa. Yksikkö vastaa uusien lääkekehitysprojektien eteenpäinviemisestä, uusien lääkeainekohteiden identifiomisesta ja niiden validoimisesta parhaiden nykypäivän tekniikoiden avulla.
Tarjoamme
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen innovatiivisimmista yrityksistä. Saat työskennellä mielenkiintoisten ja haastavienkin työtehtävien parissa mukavassa ja toisia arvostavassa työyhteisössämme. Saat tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa hyvinvointia ja tulevaisuuden menestystarinoita. Kohtaamme haasteet yhdessä ja tavoittelemme parasta kaikessa mitä teemme.
Tutustu tästä artikkelista tarkemmin Orionin tutkimusassistentin työhön https://www.orion.fi/uutishuone/kaikki-uutiset/artikkelit/me-olemme-orio... ja hae hyvinvoinnin huippuosaajaksi!
Lue lisää Orionista työnantajana nettisivuiltamme https://www.orion.fi/ura-orionilla/orion-tyonantajana/
Edellytykset
Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavaa koulutus- ja työkokemustaustaa:

Biologian, bioanalytiikan, bioteknologian, laboratorioassistentin tai muuta soveltuvaa tutkintoa
Vahvaa käytännön kokemusta työskentelystä in vitro tutkimuslaboratoriossa. Kokemus keskushermostotutkimuksesta katsotaan eduksi.
Tekniikoista, jotka sisältävät soluviljely, soluviljelylaboratorion ylläpitoon liittyvät tehtävät, molekyylibiologian tekniikat ja yleisimmistä laboratoriomenetelmistä ja -laitteista, kuten kuoppalevylukijoista ja kuvantamislaitteista ovat tärkeitä.
Perus IT-taitoja (ainakin Microsoft Office)
Rutiinitehtävien suorittamisesta ohjeiden mukaisesti ja oman työn organisoimista
Kykyä tarkkuutta ja tarkkaavaisuutta vaativiin tehtäviin
Kiitettävää suomenkielen osaamista ja hyvää englanninkielen taitoa
Joustavuutta ja halukkuutta oppia uutta ja kehittää uusia tekniikoita yhdessä muiden tutkimusyksikön jäsenten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä
Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää 5.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja etenemme heti sopivien hakijoiden kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Carina Stenfors, Head of Pain Research, puh. 050 9667201 (parhaiten tavoitettavissa 19.4. klo 13-14 ja 15-16, 22.4. klo 11-12 ja 16-17, 25.4. klo 13-14 ja 3.5. klo 15-16).
#LI-ORIONTehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Työpaikan osoite: Tengströminkatu 8, 20360 Turku
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.05.2024 09:35
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/fda371c9-3...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 12:36
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fda371c9-3035-48ba-aa21-fae0f60a6adf

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Orion vaikuttavuus

Orion synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Orion synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Orion

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Orion Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti