Skip to main content

Vuoropäällikkö asiakaspalveluun

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on tekemisen ydin!

Liity mukavaan joukkoomme

Asiakaspalvelun vuoropäällikkö keskuskirjasto Oodiin

  • Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
  • http://www.compass-group.fi/oodi
  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen
  • Vaihtelevia vuoroja 7.30-21 välillä, joka toinen viikonloppu vapaa
  • Työ alkaa kesäkuussa tai sopimuksen mukaan

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Oodi on tapahtumatalo, jossa on vilkasta läpi vuoden. Aamut alkavat aamupalalla, päivällä tarjolla on lounasta ja siinä ohella palvellaan kahvila- ja kokousasiakkaita. Kesäaikaan hoidamme kahta terassia ja palvelemme mukavia turisteja. Asiakkaina meillä on lapsiperheitä, oppilaryhmiä, yritysasiakkaita, tursteja ja kaupungin toimihenkilöitä.

Laatu on intohimona tehtävässäsi Can Do -asenteella

Sinä Ihana ammattilainen, tule joukkoomme innovatiivisena ja iloisena asiakaspalvelijana. Pääset loistotiimin jäseneksi.
Työtehtävässäsi vastaat päivän kulusta vuorossasi. Pääset loistamaan asiakaspalvelutyössä ja vastaamaan kokoustarjoiluista ja edustustilaisuuksista. Taidolla ohjaat työkavereitasi ja yhdessä teemme päivistämme asiakkaille ja itsellemme mitä parhaimman. Tehtäviisi kuuluvat omassa vuorossasi ravintolan ja kahvilan työn organisointi ja palvelun sujuvuuden varmistaminen.

Kiinnostus kahvilamaailmaan, kahvilatuotteiden kaunis esillelaitto ja laadunvalvonta ovat myös tärkeitä sinulle. Toivomme, että olet myyntihenkinen ja business-ajattelu on sinulle ominaista.  Olet energinen ja organisaatiokykyinen ja et hätkähdä muuttuvia tilanteita. Olet tiimi-pelaaja ja asenteesi työtäsi kohtaan on huippuluokkaa, jonka kaikki huomaavat. 

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta ravintolapalveluista, mutta oikea asenne on kuitenkin kaikista tärkein. Tehtävässäsi tarvitset sujuvan suomen kielen ja palveluenglannin taidon. Työssäsi tarvitset jonkin verran osaamista eri järjestelmistä. Eduksi katsomme baristataidot.

Työyhteisömme on savuton.

Olet meille tärkeä - vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme

Saat olla oma itsesi. Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti. Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi. Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, Elixian verkkotreenipalvelun, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä/maukkaita/herkullisia asiakaskokemuksia/palvelukokemuksia

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.6.2023. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä!

www.compass-group.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti